Lördag

Imorse sov jag till 10 för då väckte mamma mig eftersom att vi skulle ner till stan. Isabelle skulle ha ny skor och så skulle vi hälsa på pappa på sjukhuset. För han fick åka in på akuten igår.

Han har länge haft mycket hosta och varit väldigt trött. Så igår var han på vårdcentralen men de sickade honom direkt ner till akuten där han fick röntga sig och så. De visade sig att han hade vatten i lugnorna och i hjärtsäcken och det låter ju inte allt för bra. Men det kommer att ordna sig. På måndag ska han göra nå mer saker men han kommer att komma hem till veckan. Det enda som blir är ju att han kommer att få äta ännu mer mediciner.
Egentligen kan man tycka att det är ganska orättvist mot honom att han ska drabbas av det mesta. Han har varit inlagd på sjukhus så mycket så man tycker att det borde vara nog nu. För er som inte vet så har han haft cancer 2 gånger (1993, 1995), han har opererat gallan (1996), han har haft en stroke (2006), han skadade knäet regält så han fick operera (2007), han hade problem med gallan i våras igen och så nu det här.
Våran familj har verkligen fått lära sig att man kan planera saker men man måste vara beredd på att det kan ändras i vilket ögonblick som helst. "Det kan komma käppar i hjulet".
Så imorgon kommer vi att fira Fars dag på sjukhuset. Men det ska väll gå det också :)


Ikväll ska jg iväg bort till Mattias, jag vet inte riktigt vad vi ska göra men det ser vi väll.


Kommentarer
Postat av: Cassandra

Men usch vad hemskt det där med din pappa! Hoppas han kryar på sig!

2009-11-08 @ 17:37:46
URL: http://cassandraajjohansson.blogg.se/
Postat av: I S A B E L L A

SVAR: Den heter "Lyon" :) Det är oxfilé på, det är jättejättegott! :O Färska tomater, lök och allt sånt smaskigt. kram

2009-11-08 @ 17:54:55
URL: http://tinkerbella.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0