Måndag

Känns jobbigt att det är en ny vecka och många dagar tills det är helg igen, måndagsångest kanske det kallas?
Men det är bara att försöka göra det bästa av allting och att försöka se nått bra med alltihop.
Idag t.ex så slipper jag åka buss hem för Örjan kommer och hämtar mig eftersom att vi ska till Kramfors och kolla på en bil till honom. Bra att slippa den långa bussresan hem. Men än så länge är det ca 4 timmar kvar tills jag slutar, står jag ut så länge? Jodå!


Onsdag

Skolan är igång igen och jag vet inte riktigt vad jag tycker om det. Visst det är bra att jag får en utbildning så att jag kan söka jobb sedan men jag är så otroligt skolless. Det började redan ifjol, jag orkade inte kämp lika mycket som tidigare år det var bara så. Och iår kommer det nog bli likadant, jag ljuger om jag säger något annat. Visst kommer jag att försöka men jag kommer inte orka ge max i varje ämne. Det blir alldelles för MYCKET! I år känns det som att man har ganska så stora och viktiga saker, bl.a Funktionshindrade, projektarbetet, fördjupningen i idrotten osv... Men jag ska försöka göra det bästa. Även om det kan leda till att jag ibland skiter helt totalt i något.
Det känns iallafall riktigt skönt att gå i OP3 och veta att det här är sista året. Det piggar upp. Man har något att se framemot som inte är allt för långt borta......................studenten!

Lördag

Sista jag skrev någonting här i bloggen var faktiskt precis så jag hade fått sommarlov. Så nu kanske det är dags för ett inlägg igen?

I sommar har jag jobbat och det har gått jätte bra, jag trivdes väldigt bra där och när jag slutade jobba förra veckan så fick man en klump i magen. Jag ville inte sluta! Men det är ju faktiskt så att jag har ett år till att gå i skolan. Känns skönt att man börjar 3:an nu och vet att det inte är så länge kvar :D Känns egentligen ganska sjukt att JAG ska ta studenten till nästa sommar, jag som nyss började skolan. Fast det är 12 år sedan ;)

Jag har också hunnit med en resa till Lycksele med Örjan i sommar, vi firade att vi hade varit tillsammans i 1 år då.  Vi sov på hotell, var på djurparken, skogsmuseumet, åt god mat, badade och bara hade det trevligt.

Sedan så har jag varit på Åsele marknad och till Örjans familjs stuga.Badat har jag faktiskt bara gjort en gång, men huvudsaken att det då blev en gång iallafall.

Skola om 3 dagar, hm? Laddad? Svar: NEJ! Sommaren har gått alldeles för fort.......... kom tillbaka!

RSS 2.0