Söndag

Slut på ännu en vecka. Tiden går otroligt snabbt. Nu har jag bara 3 dagar kvar på praktiken och sedan är det påsklov. Känns tråkigt att praktiken är slut men skönt att det är lov igen :) Inte så många veckor kvar i skolan sedan.

Igår gjorde jag ingenting om jag ska vara ärlig. Men sådana dagar är mycket sköna dom med.

Idag gör jag inte heller så mycket, jag har varit och kollat i lagårn och lite annat. Nu ska jag snart duscha och sedan äta något. För klockan 5 ska jag och Örjan åka ner till stan och se på bio. Farsan! Det blir säkert roligt.Torsdag

Inga inlägg som vanligt! Men jag har inte så mycket att berätta. Jag har haft praktik och det är inget mer med det.

Idag har jag också varit på praktiken 7-13. Jag var tvugen att fara tidigare eftersom att jag måste ha ett prov här på skolan klockan 14.10. Så nu sitter jag och väntar på att den lektionen ska börja. Efter den så har jag helg, ganska så skönt. Imorgon ska jag egentligen jobba med jag jobbade in den dagen första veckan.

Imorgon ska jag nämligen på garvsyra på kvällen. Och på dagen så ska jag på begravning.

Söndag

Dags att skriva ett inlägg igen kanske? Jag måste ju hålla bloggen i liv iallafall.  Nu sitter jag och försöker göra klart uppgiften om för tidigt födda barn som ska vara klart imorgon. Jag har inte så mycket kvar nu så det känns skönt. När jag har gjort det här klart så ska jag och Örjan hitta på något. Men jag vet inte riktigt vad.

Igår var jag ute med skotern. Jag, Örjan, Erik och Mattia åkte skoter till Rosmariegården och åt pizza. Riktigt gott och jag frös inget. Så det blev en hel dag på skotern igår :)Torsdag

Det är då värst vad lite inlägg det blir under praktiken. Jag vill skriva varje dag men ändå så hinner jag inte. Det är som det är. Jag har hela tiden fullt upp, eller? Jag har en massa läxor iallafall som väntar på att bli gjorda. Men eftersom att jag är så lat så orkar jag inte ta itu med någon av dem. ILLA! Fast jag har lovat mig själv att börja så smått iallafall så att jag inte får sitta och tok plugga på slutet, det är ingen höjdare.
Det som måste göras är
• Rapport om för tidigt födda barn - tills på måndag
• Prov i hälsopedagosiken - nästa torsdag
• Rita ett ansikte, en frukost, en bild som har med praktiken att göra, ett mjukt föremål - tills sommarlovet men lika bra att få som mycket som möjligt bortgjort.
• Apu uppgiften - tills efter påsklovet
• Gruppuppgift i hälsopedagogiken - tills efter påsklovet
• Göra klart kapitel 6 i matteboken - tills efter påsklovet
Det förvånar mig inte om jag har glömt något också .. allting snurrar i mitt huvud just nu.
Dessutom så jobbar man heltid, vill hinna vara med Örjan, vill vara i lagårn, vill göra klart min tavla som jag håller på att broderar och så vill man bara ta det lugnt ibland också.

Inget att göra åt! Allt kommer att ordna sig :)Tisdag

Jag orkar inte blogga tralalalalalal .... (inte idag iallafall) ;)

Måndag

Oj vad lite inlägg det har blivit den sista tiden. Men det är inget att göra åt.
Idag är jag ledig och det har varit skönt. Bara att börja ladda inför mogrondagen då jag börjar 7.00. Det blir så i 3 dagar och på fredag jobbar jag kväll. Lördag ledig och söndag kväll. Inte allt för dryg vecka egentligen.

Idag fyller min lillasyster Karoline 16 år så ikväll blir det tårta och så.

Fredag

Egentligen så vill jag blogga varje dag men det är omöjligt för jag har jämt så mycket annat för mig. I veckan har jag varit borta i Önskanäs med Örjan och i Lögdeå. Och resten av tiden så har jag varit med fåren. Det har kommit så många lamm nu, 32 stycken. Det kan komma 10 lamm på en dag, det är verkligen fullt upp hela tiden.
Men det är roligt att vara där och dom är så söta. Eftersom att många har dött eller varit döfödda så har vi inte hunnit igenom hela alfabetet ännu med namn, men snart så.
Anton, Berta, Cissi, Drutten, Ella, Freddy, Glenn, Hilda, Ior, Joel, Klas, Lisa, Majken, Nozler, Olivia, Petra, Quattro, Rut, Sigvard, Torsten, Ulla, Verner och ett lamm som ännu inte fått något namn.

Idag är det VIKTORIA, alltså min namnsdag för dom som inte visste det. Vi ska fira med glasstårta snart. Och dessutom så ska vi på varvsberget och äta festlig fredag klockan 17.00. Dock inte för att jag har namnsdag utan det var en present till min morbror som fyllde år för ett tag sedan.

Imorgon ska jag och Örjan ut med skotern på en långtur till Lögdeå. Sedan på kvällen ska han och jag på hockeyn. Inte för att det är en så speciell match eftersom att Modo ändå inte kommer till slutspel. Men det intressanta är att jag fick biljetterna av Örjan och det var han som ville att vi skulle gå. Jag har alltså inte påverkat något av det där, skumt. Han som hatar hockey!


Måndag

SPORTLOV! Och imorse när jag kollade på termometern så visade den +6 grader. Riktigt härligt. Men synd att det blåser men det är som det är. Man kan inte få allt man önskar.

Igår var jag som sagt var i lagårn och där var det en hel hög med lamm. Jag blir riktigt förvirrad när jag inte vet vilket lamm som hör till vilken tacka och när jag inte vet vad dom heter. Men jag tror att jag börjar få lite koll nu iallafall. Senare idag ska jag bort till hagen och kolla om det är fler som har lammat, det skulle inte förvåna mig.

På eftermiddagen så ska jag och Örjan åka upp till Önskanäs också. Vi blir borta tills på torsdag kväll så jag kommer nog inte blogga under tiden.

Ha ett bra lov :)

Söndag

Nu har jag jobbat hela helgen och kommer nu att vara ledig en vecka, känns rätt så skönt :) Sedan är det 3 veckor kvar på praktiken och sedan påsklov. Det kan inte bli mycket bättre.

Som ni märker så har jag inte så mycket att skriva om, just för att jag jobbat hela helgen. Nu ska jag iallafall till lagårn, igår kom det 7 lamm så det är full rulle där. Jag måste gå dit och se till dem + ta reda på namn och så.

Fredag

Jag har inte så mycket att berätta. Jag hade praktik i onsdags och torsdag 7-16 och därför hann jag inte skriva några inlägg på kvällarna. Och så orkade jag inte. Idag har jag varit ledig och varit med Örjan. Vi har inte gjort så speciellt mycket, varit ute och gått en sväng i det fina vädret.

Nu ikväll har jag varit i lagårn och kollat in alla nya lamm. Det har redan hunnit födas 13 stycken, men tyvärr så lever bara 9. Men dom är iallafall jätte söta :) Vita, svarta och spräckliga.

Imorgon blir det praktik 14-21.30, känns små jobbigt att jobba helgen men det är som det är. Får se om jag hinner skriva något inlägg imorgon innan jag far.

Ha en bra helg!

Tisdag

Idag är jag ledig hela dagen lång, ganska så skönt faktiskt. Jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på med det ser jag väl. Jag ska iallafall följa Örjan till banken men det kommer att gå snabbt. Sedan så vet jag inte alls vad det blir, inte så mycket skulle jag tro. Det är skönt att inte behöva göra någonting.
Visst jag borde väl kanske egentligen ta tag i någon APU uppgift men det känns inte så lockande direkt så därför struntar jag i det idag.

Jag kom på nu att jag ska gå och kolla i lagårn en sväng. Det är ju mitt i lammningen nu så det kan komma nya lamm varje dag. Igår kom det 5:e lammet. Och dom är så himla söta, man vill bara ät upp dem :)Måndag

Kan ni tänka er det är 1 mars idag .... Det är ju inte klokt vad tiden går. Man hinner verkligen inte med! Snart är det vår och varmt ute igen.

Imorse kunde jag sova till halv 7 eftersom att jag skulle till skolan på första lektionen. Har suttit och jobbat lite med uppgiften men det går inte så bra. Det blir väll att göra den klart sista veckan eller så ;)
Om ett tag ska jag ringa pappa som ska komma och hämta mig för sedan ska jag till Husum på praktik. Så det blir att vara där tills 4 idag och sedan hem med bussen. Och då åker jag till Örjan och är där ikväll.RSS 2.0