Fredag

Ibland blir så jag fruktansvärt less på bloggen, speciellt när det inte vill blir som jag vill att det ska bli. Väldigt irriterande. Men det är inget att göra åt! :P

Och ute regnar det för fullt, det har inte varit uppehåll under hela dagen. Nu vill jag ha SOL!

Kor på grönbete!

Idag fick dom här komma ut på grönbete :) Härligt!


(Vissa busar)


(Vissa är lite blyg och gömmer sig bakom mamma)(Vissa är inte så stora när de kommer ut på grönbete)(Vissa blir trötta och vilar en stund i gräset för att få nya krafter)(Vissa står kollar på och inser hur trevliga kor är)

Söndag

Jag vill kunna blogga men jag känner absolut ingen insperation för det. Jag tror att blogglusten kommer i vågor och kanske att den kommer tillbaka sedan någon gång, eller kanske inte? Vad vet jag! Jag tänkt iallafall skriva detta så att ni vet varför jag inte kommer att blogga så mycket.

Dessutom så har jag en helt del att ta tag i gällande skolan ... tur att det inte är så länge kvar till sommarlovet :)

Måndag

Jag har slutat och det känns skönt. Väntar bara på att Örjan ska sluta, då ska vi åka och köpa pizza till middag. Det hade tydligen min familj beställt på eftersom att pappa fyller år idag. Så senare ikväll blir det väl tårta också, fast inte för min del eftersom att jag inte tål den. Men det är en världslig sak.

Nu borde jag göra lite mera på samhällskunskaps grejset, men frågan är om jag orkar?

Nu upptäckte jag också att bloggdesignen inte är så bra, med tanke på att texten inte är inom rutan. ILLA!


Söndag

Jag har insett en sak, jag kommer aldrig att orka fixa en egen bloggdesign. Så jag och ni får nöja oss med denna nu... Det går nog bra :)

Idag har jag varit till stan med familjen en stund. Var bl.a på loppis och köpte en del elefanter igen. Jag tror att det var 8 om jag inte minns fel. Dom har jag nu sällt ut på hyllorna tillsammans med alla andra. Mamma börjar tycka att jag slösar mycket pengar på elefanter men har man likst börjat samla, varför ska man då sluta?

Nu gör jag inte så mycket, väntar på att vi ska fika. Är riktigt fikasugen nu faktiskt, haha. Sedan blir det väll att duscha och se på tvn innan man går och lägger sig. Skola imorgon igen - tur att det bara är en 3-dagars vecka.

Fredag

Bloggade jag inte igår? Nähä!

Idag är det fredag, sköööönt :D Och det som är ännu bättre är att vi bara har 3 lektioner idag. En är redan bortgjod så nu återstår bara 2. Än fastän vi hade sovmorgon imorse så klev jag upp 6.00 för att hinna duscha och sedan vid kvart i 7 så åkte jag, Örjan och Tobias in till stan och åt frukost på UH. Det var riktigt trevligt och gott. När vi slutar så ska jag åka hem med Örjan så man slipper åka buss idag :)

I helgen vet jag inte riktigt vad det blir, det är som vanligt det. Men det är ganska så skönt att inte ha något inplanerat faktiskt. Man får ta dte som det kommer helt enkelt.

Trevlig helg :)

Onsdag

Kort dag idag. Har bara en lektion kvar och sedan slutar jag, 13.00. Då ska jag nog först sitta och göra lite på några uppgifter och sedan blir det väll att gå ner på stan ett tag.

Ikväll har jag som vanligt inga planer.

Måndag

Det blir tydligen inga blogginlägg under helger men det är som det är. Nu är jag tillbaka i skolan och en ny vecka har börjat. Dagen är ganska så lugn, har bara 3 lektioner och slutar halv 2. Dessutom så är vi studiedag imorgon och det gör ju inte saken sämre.

Efter att jag har slutat idag så ska jag vänta på att Örjan slutar och sedan åka hem. Ikväll blir det nog inte så mycket gjort.

RSS 2.0