Lördag

Jag tänkte bara meddela att jag kommer åka till Önskanäset med Örjan ikväll eller imorgon. Och vi kommer att stanna där i en vecka eller så. Så det blir dåligt med blogginlägg nu framöver skulle jag tro.
Så jag får önska ett Gott nytt år redan nu :)

Fredag

Julafton var riktigt bra förutom att jag hade värk i naken som gjorde att jag tappade matlusten totalt. Men det är sånt man får ta. Det gick över senare på kvällen. Så jag fick äta allt jag missat då istället :)
Senare på kvällen var det juklappsutdelning. Jag fick en massa olika saker. Av Örjan fick jag ett jätte fint halsband med hjärta, av Madeleine fick jag också ett jätte fint halsband och jag fick även ett halsband av Sandra som passar mig perfekt eftersom att stenen på det var lila. Av Karoline och Isabelle fick jag en massa köksredskap som jag har önskat mig. Av mamma och pappa fick jag pengar, godis, 2 prydnadselefanter och mjukisbyxor. Av morfar fick jag en stekpanna, ett durkslag, en parfym, ett påslakan och pengar. Av farmor fick jag en handduk och pengar. Sedan så fick jag tjocksockar, en tomte, en till elefant, en "snökula" och pengar av några andra släktingar och vänner. Tack så mycket för allt :)

Vid 11 igår gick jag bort till Örjan igen för att jag ville sova hos honom. Idag har vi varit ute med skotern och satt upp några pinnar brevid skoterleden men jag höll på att förfrysa om fötterna så vi fick sluta och fara hem istället. Nu sitter jag här och kolla lite, vid 3 ska vi bort till mig och äta. Mysigt :)



Torsdag

JULAFTON!

Det känns verkligen inte som att det är det idag. Jag kan inte fatta att det är idag, det känns så overkligt. Men jag drömmer inte, det är på riktigt. Alla andra år har man väntar så länge på den här dagen men inte iår. Och när man var liten så gick man och la sig så tidigt som möjligt dagen innan för att det snabbt skulle bli morgon och så var man vaken vid 5 på morgonen för att springa ner och kolla på juklapparna som tomten hade kommit med under natten. Och sedan ville man att det skulle bli kväll snabbt så att man fick öppna alla julklappar. Men det där har man vuxit ifrån för några år sedan. Nu betyder julen nått annat än bara julklappar.

Inatt sov jag hos Örjan och imorse åt vi julfrukost tillsammans, sedan åkte jag hem.
Ikväll ska jag vara hemma med familjen och några släktingar och äta god mat och sedan umgås. Det blir nog trevligt.

GOD JUL :)


Onsdag

Idag har jag inte gjort så mycket faktiskt. Tagit det lugnt mest hela dagen bara. Jag var hemma en stund medans Örjan var och högg ved och då upptäckte jag att Janne Öberg hade accepterat min vänansökning på facebook. Snacka om att jag blev glad, nu kan jag kolla hans bilder och så där + att jag dessutom har fått hans hotmail. Kan det bli bättre :)

Nu ikväll gör jag inte heller så mycket. Örjan vill se på tvn eller på en film men jag vill inte. Jag verkligen hatar tvn! Det finns inget tråkigare och det är sällan jag tycker att någon film är bra och det är sällan jag följer nått tvprogram, nu har jag ju t.o.m slutat se på Andra avenyn också så.


Tisdag

Imorse sov jag ut, eller det blev bara till halv 10, men det är fullt tillräckligt ändå. Då går man och lägger sig i någon normal tid på kvällen också så att man inte vänder helt och hållet på dygnet.

Idag har jag inte gjort så speciellt mycket. Slagit in dom sista julklapparna, åkt skoter med Örjan och nu ikväll har Örjan och jag varit i stan en snabbis och köpt lite småsaker. Och lämnat fatost till hans bror som mamma har kokat idag.

Måndag

Idag är jag egentligen ledig och behöver inte komma till skolan. Men eftersom att jag missade provet förra måndagen i social omsorg så åkte jag hit ändå. För jag hade ändå inget för mig där hemma. Efter att jag har gjort provet ska jag ner på stan och fördriva tiden en stund innan Örjan slutar. Sedan ska han och jag gå på stan en snabbis innan vi åker hem. Då har jag JULLOV :D För imorgon är jag ledig!

Imorse snöade det igen, mysigt. När jag och Örjan åkte ner till stan nu imorse så såg man inte så speciellt  mycket p.g.a all snö och snörök. Men bättre det än att det ska regna. Nu har det också blivit lite varmare, det var bara -8 hemma idag. Lite mera lagomt än -25.





Fredag

Veckorna flyger som vanligt bara iväg innan man ens hinner tänka. Men det är bra det. Det här var sista veckan innan lovet och det känns riktigt skönt. Nu går jag bara på måndag och sedan har jag jullov för på tisdag är jag ledig :) Det som också är bra är att Örjan har sin sista pratik dag idag. Det innebär att efter jul kommer han att åka buss med mig till och från skolan varje dag igen, mycket bra!

Nu har jag bara 2 lektioner kvar, först medicinsk grundkurs och sedan samhällskunskap då jag ska ha litteraturseminarium. Någon matte har vi inte eftersom att det är Nolarevyn då och det vill man ju inte missa.
När vi sedan har slutat måste jag ner på stan och leta den sista julklappen, jag har bara en kvar. Och så måste jag leta några kläder som jag ska ha på jul och nyår. Sedan tar jag bussen hem 16.10 och åker direkt hem till Örjan och äter där. Sedan åker vi upp till Önskanäset och är där över helgen så det kommer inte att bli några inlägg under helgen som vanligt.

Ha en trevlig helg :)



Torsdag

Nu sitter jag nere i biblioteket för jag har ingen lektion. Och eftersom att jag inte har någon skjuts till stan så har jag inget annat val än att ta den vanliga bussen ner till stan ändå. Den här dagen kommer vara lugn, jag har bara 3 lektioner. Slutar efter idrotten någon gång vid 2.

När jag kommer hem så måste jag packa de grejer som jag ska ha med mig till Önskanäs i helgen. Och sedan vänta på att Örjan ska komma hem från praktiken. Direkt när vi har ätit ska vi ner till stan och gratta min kompis Elisabeth som fyller 20 år idag :)

Just nu känner jag mig också en aning stressad. Det känns som att jag har lite att göra.
1. Jag måste göra klart samhällskunskapen!
2. Jag måste svara på Madeleines brev!
3. Jag måste köpa klart juklappar, har 3 stycken kvar!

Jag måste hinna med det hära innan helgen, puh! Men det löser sig på nått sätt.



Onsdag

Idag var jag tillbaka i skolan igen. Jag hade sista lektionen i självkänsla och inlärning idag men jag fick inte veta mitt slutbetyg ännu. Efter det så bakade vi inför julavslutningen nästa tisdag. Jag, Josefin, Sandra och Melinda gjorde smörkolakakor som blev rätt så bra.

Nu sitter jag hemma hos Örjan och väntar på att han ska komma in från garaget för då ska vi dricka kaffe. För en stund sedan åt vi mat och det var nått ihop kok som han hade gjort. Korvar med någon sås som han hade värmt i MICRON!!! Jag kan säga att det inte var det godaste jag ätiti, haha. Någon mästerkock är han definitivt inte men jag överlever ändå :P Han gjorde sitt bästa :)


Tisdag

Imorse när jag vaknade var det alldeles vitt ute. Äntligen snö! Det är så tråkigt när det inte är någon snö och det är december. Men nu så :) Hoppas bara att det ligger kvar.

Imorgon blir det skola igen, även fast jag inte har någon lust. Men det går inte att vara hemma hela tiden, ingeting blir bättre av det i längden. Det är ju trots allt inte så länge tills jullovet.

Måndag

Jag har som sagt var varit hemma från skolan idag och kommer att vara det imorgon också.

Jag kan säga lite kort till de som undrar varför jag är borta. Örjans mamma dog natten till lördag och det har tagit jätte hårt på honom men också på mig. Jag har knappt kunnit sova någonting sedan det hände. Riktigt jobbigt!
Visst, vi var lite förberedd på att det här skulle hände eftersom att hon var svårt sjuk men det blir ändå en sådan chock när det väl händer. Världen är så fruktansvärt orättvis!!! Ett liv ska inte ta slut när man bara är 41 år, inte ens halva livet har gått! :/

Söndag

Jag har varken ork eller tid att skriva!

Det här har varit den värsta helgen under mina 17 snart 18 år! Vissa saker önskar man att man slipper gå igenom men tyvärr så händer det ändå.

Jag kommer inte till skolan imorgon så att ni vet.


Torsdag

Idag har det återigen varit en helt vanlig skoldag. På idrotten kunde jag inte vara med eftersom att jag fortfarande har väldigt ont i handleden, hoppas att det snart blir bättre.
Efter skolan gick jag på stan för att leta julklappar och jag har faktiskt köpt 3 stycken nu, en början iaf :)

Nu sitter jag hemma hos Örjan och väntar på att han ska komma hem. Då ska vi äta och sedan åka iväg till Önskanäset till hans pappa en snabbis. Vi ska skjutsa dit Tobias och lämna en tv. Så det kan bli en sen kväll för mig, men tur att det är fredag imorgon :)



Onsdag

En vanlig skoldag igen. På sista lektionen idag måste jag gå tidigare för klockan 3 ska jag till tandläkaren igen! Den här gången för att jag har tandvärk, troligen har dom lagat tanden som jag lagade förut i höst för dåligt. Men det får jag se. När jag har varit där så är det bara att vänta på bussen, jag åker direkt hem till Örjan.

Igår kväll var jag såklart också hos Örjan. Vi satt och prata med hans lillebror som sällan är hemma eftersom att han går i skolan i Sollefteå. Och så spelade vi kort, dom lärde mig 5000 eller vad det nu hette. Men efter ett tag gav dom upp eftersom att jag av någon konstig anledning vann hela tiden ;)

När jag sedan kom hem så halkade/ramlade jag. Och såklart så tar man emot sig med händerna, vilket inte alls är bra. Men då kände jag inte att det gjorde ont. Men idag är det mycket värre! Men de går inte att göra nått åt, tråkigt nog.

Tisdag

Ny dag igen. Och den här dagen började med att läraren var sjuk så vi fick arbeta självständigt, men det har inte blivit så mycket gjort. Jag har mest bara suttit och kollat runt lite på datorn. Resten av dagen har vi pyskologi, jag hoppas på att vi får sluta lite tidigare idag så att jag kommer hem. Mamma och pappa har nämligen lovat att hämta mig idag så jag slipper vänta på bussen :) Då får dom skjutsa mig direkt till Örjan för jag ska vara hos honom ikväll. Han är föresten ledig idag, väldigt fuskigt. Fast eftersom att han sov hos mig inatt så fick han ändå lov att kliva upp halv 7. Jag hade hoppats på att bussen skulle vara inställd idag så att jag också fick vara hemma men en sådan tur hade jag inte ... Typiskt!

Jag kom nyss på att ikväll är det Andra avenyn och jag tror att jag har missat säkert 6 avsnitt nu. Det känns som att det är lite att ta igen och om jag inte börjar se nu så kommer det inte att bli av sedan heller. Och just nu har jag inte tid, jag har alltid nått annat för mig på kvällar och helger. Så jag tror att jag helt enkelt måste lämna Andra avenyn. Vilket ändå är lite tråkigt eftersom att jag har sett på det ända sedan det började.
Men jag har insett att jag har förändras så mycket sedan i sommras, det är så mycket som jag har börjat strunta i som jag tidigare aldrig skulle ha en tanke på att sluta med. Men saker och ting förändras och det behöver ju inte betyda att det är dåligt.

(Bilden är nedanför vårat hus i sommras)



Måndag

Jag tänker inte sitta och skriva något långt inlägg nu. I helgen har jag varit med Örjan i Önskanäs och bara tagit det lugnt. Det var riktigt mycket snö där säkert 2 dm så det gick att köra skoter, jag körde inte men jag åkte med Örjan. Sedan när jag kom hem igår kväll så fanns det ju typ bara 2 cm snö hemma. Och i stan är det inge alls!

Nu sitter jag och väntar på att sista lektionen ska börja. Sedan efter den så slutar jag :) Då ska Örjan hämta mig och sedan ska vi på stan och handla några saker och sedan åka hem till mig och vara där hela kvällen :)

Fredag

Fredag igen, det känns verkligen som att det är fredag ofta och det är ju bara bra.

Igår åkte jag som sagt var direkt till Örjan med bussen och var hos honom. Vi gjorde inte så mycket, såg på tvn och fikade en massa rullrån.

Idag är det en vanlig fredag, eller nej inte riktigt. Jag har inte sista lektionen idag eftersom att jag ska till tandläkaren klockan 2. När jag sedan kommer hem så ska jag duscha och packa och sedan åka till Örjan när han kommer hem strax efter 4. Han och jag ska till Kärrsjö/Önskanäs i helgen igen så jag kommer inte att blogga under den här helgen heller.

Ha en trevlig helg :)



Torsdag

Åter i skolan igen. Det jag har gjort idag är att ha haft samhällskunskap och matte. Nu har jag precis ätit lunch, vi fick äta på svenska lektionen idag eftersom att vi ska se på bio sedan. Så den här dagen kan man kalla onödig och slapp.

Idag ska jag till Örjan direkt med bussen. Jag hoppas att jag hinner med 3 bussen så att jag slipper vänta till 16.10 då nästa buss går. Fast iofs så behöver jag tid på stan så att jag kan börja köpa några juklappar. Jag har nämligen inte börjat köpa något ännu och det känns som att tider snart börjar att rinna ut nu. Det är bara 2 veckor kvar som jag har på mig ... Men det löser sig nog! Idag känns det inte som att jag har någon större lust att leta juklappar iaf. Jag vill bara hem till Örjan :)

Imorse höll jag på att glömma mobilen hemma men som tur var så kom jag ihåg den medans jag tog på mig jackan. Jag fattar inte varför man är så beroende av mobilen, men har jag den inte med mig så är typ dagen förstörd och jag känner typ panik över att jag inte kan få tag på någon och ingen kan få tag på mig. Ganska sjukt att det kan bli så.




Onsdag

Hemma från skolan idag! Jag mådde inte riktigt bra imorse, hade så ont i huvudet. Men som tur är så har det blivit bättre så imorgon kommer jag nog tillbaka till skolan. Det är jobbigt att vara hemma och missa en massa!
Är det något från idag som jag bör veta?

Idag har jag alltså bara legat i soffan och sett på tvn, sånt man gör då man inte mår bra.

Tisdag

Nu är den här skoldagen avklarad också. Vi fick sluta 45 miuter tidigare idag, skönt. Om ett tag ska jag ringa till Mattias eftersom att jag har lovat honom att han ska få vara med mig tills bussen går klockan 3. Vad vi ska göra vet jag inte, det känns dumt att låta honom följa med mig och leta julklappar så det får jag nog ta en annan dag.

Jag åker direkt till Örjan med bussen eftersom att jag har en massa saker hos honom, bl.a min dator och de vill jag helst inte vara ifrån. Jag kommer nog inte att vara hos honom allt för länge ikväll eftersom att han ska upp tidigt imorgon bitti.

Igår kväll blev det väldigt sent, jag tror inte att jag somnade förrän klockan 1! Och det straffar sig på morgonen och under dagen för jag har varit väldigt trött idag .... Måste försöka gå och lägga mig tidigare idag även fast jag vet att det kan bli svårt.