Söndag

Idag gör jag inte så mycket alls och det är skönt. Det är bäst att vila upp sig inför en vecka då jag bara är ledig en dag. Men efter den veckan är det ju spotlov så det är ingen fara :)
Jag och Örjan har nyss varit ute och skottat bort all snö som har kommit igår och inatt .... Och så har vi trampat upp skoterleden så att mina syskon ska kunna åka skidor där.

Igår var jag ute på skotern HELA dagen. Vi åkte upp till Långvattnet där Örjan har sin stuga eftersom att det var en skoterträff där. Det tog 2 ½ timme att köra dit med skotern. Vi var väll ute där i några timmar innan vi for hem igen och jag kan säga att jag frös om fötterna när vi kom hem trots att det bara var -5 ute. Tänk då om det hade varit -30 som det var nu i veckan.


Torsdag

Haft praktik idag igen 7-16.  Och så blir det som sagt var imorgon också men det ska nog gå bra. Jag trivs där så det är ingen fara. Det enda är väll att jag skulle vilja ha sovmorgon, jag är inte van vid att kliva upp 5.15. Jag brukar ju sova tills 6.30 i vanliga fall. Och dessutom så ringer Örjans väckare 2.30 och så kan han ligga och snooza till 5.00 eftersom att han måste h¨ålla sig någorlunda vaken ifall att dom ringer och säger att han måste ut med lastbilen. Så jag själv sover ju inte heller så mycket under de timmarna. Men jag får skylla mig själv som vill sova med honom, det är ju trots allt mitt eget val ;)

Nu ska jag försöka laga någon mat för jag börjar bli hungrig och så måste jag ju se till så att jag får med mig mat imorgon ....Onsdag

Igår orkade jag inte sitta vid datorn och därför heller inget blogginlägg. Jag gjorde iallafall min första praktikdag då och det gick bara bra, det var riktigt roligt. Och en väldigt stor skilland att vara på ett gruppboende gämfört med att vara på ett sjukhem. Som natt och dag!

Idag har jag också haft praktik 7-16 och så kommer hela veckan se ut. Jag är egentligen ledig på fredag men jag ska vara ledig en annan fredag framöver och därför jobbar jag in den nu på fredaf :).  Ledig helgen och det är skönt :)
Nu sitter jag och väntar på att Örjan ska komma hem så att vi kan äta, jag börjar bli hungrig ochh klockan börjar rulla iväg ... borde han inte vara här snart?

Måndag

Idag är jag ledig. Och det är ju trevligt. Men jag sitter ändå på skolan, haha. Men det beror på att jag väntar på att klockan ska bli 10 så jag kan gå ner på stan då allt har öppnat. Nu har jag passat på att göra lite grann av arbetet inom barn under första levnadsåret men det har inte gått som speciellt bra om jag ska vara ärlig.

Som sagt så blir det stan nu sedan, inte för att jag ska ha något men det kan vara roligt ändå att fara inte till stan just bara för att gå på stan och inget annat. Och dessutom blir det en ciabatta macka på UH till lunch och då kan det inte blir så mycket bättre :D

Ikväll vet jag inte vad det blir, jag måste packa ihop inför imorgon. Nått mer vet jag inte.

Söndag

Idag har jag inte gjort så speciellt mycket. Vi har uppvaktat min morbror som fyller år på tisdag, han firade födelsedagen idag istället eftersom att han jobbar på tisdagen. Men det går ju lika bra. Av Örjan och mig fick han en damsugarslang eftersom att den förra han hade var jätte kort (typ ½ meter). Och av mamma och pappa fick han att han skulle få följa med och äta på Varvsberget. Och då skulle Örjan och jag få följa med också, trevligt :) Det var den 12 mars vi skulle dit och det är ju på sportlivet så det passar ju bra :)

Nu ikväll ska vi bort till mig så att jag kan hämta lite kläder och duscha. Och så ska jag packa det som behövs tills på tisdag då jag börjar min pratik. Imorgon hade jag tänkt åka in till stan i vanlig tid, gå på barn under första levnadsåret och sedan gå på stan resten av dagen. Jag orkar inte vara hemma.

Fredag

Sista dagen i skolan innan det blir praktik i 5 veckor. Det känns faktiskt riktigt skönt. Men dom veckorna kommer att flyga förbi snabbt som ögat. Speciellt eftersom att det är sportlov emellan också. Och att direkt efter pratiken så är det påsklov ... Men sedan när man kommer tillbaka till skolan så är det ju inte så många veckor kvar tills sommarlovet.

Nu sitter jag och väntar på att mattelektionen ska börja, men det är 45 minuter kvar. Vi missade medicinsk grundkurs idag eftersom att det var civil kurage istället. Efter matten är det bara samhällskunskapen kvar och sedan slutar jag. Då ska jag, Sandra och Josefin ner och fika tror jag. Det beror också på om jag hinner för Örjan är i stan och om han åker hem innan 4 så skulle han ringa mig så att jag kan åka med dom hem och slippa åka buss. Men förhoppningsvis så hinner jag fika först :)

Ikväll vet jag inte vad det blir, det känns som om jag inte vill vara ute iallafall för det är ju så kallt nu igen. Det blir nog bara att vara inne i värmen.

Ha en trevlig helg :)Torsdag

Ibland blir man bara så fruktansvärt less på allt ... Men det är bara att ta det som det är. Jag har gjort klart svenskan nu iallafall så något bra med den här dagen iallafall :) Och bra att det är sol ute också! Det gör väl en piggare.
Har inte så mycket mera att säga ....

Onsdag

Jag slänger snabbt in ett inlägg innan lektionen börjar. Då har jag prov i Palliativ vård och jag ljuger inte så jag säger att jag inte har tränat ett dugg. Det kommer verkligen inte att gå bra såvidare det inte är självklara frågor. Man kan ju hoppas.

Sedan är det bara att gå upp till Park och ha matlagning för sista gången och sedan efter det tillbaka till skolan igen för att ha handledarträff. Mycket nu. Och jag som inte ens har frisknat till helt sedan igår men jag kände att jag var tvugen att fara till skolan idag så att jag inte skulle missa så mycket.

Måndag x2

Jag måste bara få berätta en sak. Idag när Örjan hämtade mig efter att jag hade slutat så berättade jag att jag hade fått schema för praktiken och så. Och så sa jag att vi inte kommer att kunna träffas lika mycket under de veckorna. Jag lät väll lite smått ledsen men då sa han att han visste nått som skulle göra mig glad. Men det skulle jag få reda på när vi kom hem.

När vi sedan kom hem så sa han åt mig att öppna bagareluckan på bilen och där var en påse från gallerix. Och i påsen var en miranda nalle som var hur stor som helst!! Den kostar väll ungefär 800 kr om man ska köpa den :O
Han sa att han hade fått lotter då han köpte nallen som jag fick igår och så hade dom ringt honom idag och sagt att han vann 2:a priset i den tävlingen. Haha, gud vad jag blev glad över den där nallen den är så himla söt :D

Måndag

Sitter på skolan och försöker arbeta med en uppgift som vi fick inom barn under första levnadsåret. Det går väll inte så bra, jag sitter bara och tänker på en massa annat. Jag fick schema för apun imorse av Sandra så det blir mycket blickar på det just nu. Schemat var faktiskt rätt så bra, första veckan blir lugn. Men lite drygt att man måste åka in ibland för att ha induvidiellt val på skolan men det får gå. Sedan så sitter jag och studerar hemprovet i ekonomi.... Och så har jag kommit på att den här dagen känns dryg även fastän den kanske inte är det, konstigt! Men jag har så mycket att fundera över. Det är ganska mycket i skolan nu känns det som. För innan veckan är slut ska jag ha gjort klart en massa saker. På onsdag är det prov i Palliativ vård och jag kan inte alls mycket, det känns stressigt.

När jag har slutat idag så ska Örjan hämta mig iallafall och då ska vi fara och kolla på skoterkläder till mig, det kan jag behöva med tanke på att jag åker rätt så mycket skoter nu för tiden. Sedan ska vi åka hem och vad vi ska göra då vet jag inte. Jag ska försöka få Örjan att bara vara med mig ikväll. Jag känner att det är det som jag behöver.

Söndag

Alla <3´s dag! Imorse när jag vaknade fick jag ett kort av Örjan där det stod en massa fina saker öch så fick jag ett paket av honom och det var en Miranda nalle som var hur söt som helst. Han visste verkligen vad jag villle ha <3

Idag har jag och Örjan varit ute med skotern igen, vi kom nyss tillbaka. Han sladdade spåret sen igår, det var ganska så sönderkört. Nu sitter jag här och om ett tag ska vi hem till mig och äta och sedan vara där ikväll. Jag måste ta itu med några saker och så ska jag gå och titta till fåren, Det börjar närma sig lammning och jag tänker faktiskt inte släppa det helt, för intresset finns fortfarande kvar även om det är vetydligt mindre än åren förut.Lördag

Idag har jag varit på rally med Örjan. När jag vaknade imorse såg jag att det var sol och då tänkte jag att då är det säkert kallt också och mycket riktigt det var -15! Jag började gruva mig för att jag skulle börja frysa om fötterna medans vi skulle se på rallyt. Men det blev lite varmare framåt dagen och jag började faktiskt bara frysa i slutet av rallyt som tur var. Det var bara 6 bilar som körde också så det tog inte så himla lång tid, jag tror att vi var där i 2 timmar bara.
Iallafall så körde en bil av vägen vid kurvan som vi stod vid. Så dom flesta fick gå ner och hjälp dom att putta upp bilen på vägen igen. Lite roligt att det hände något iallafall, det är egentligen det som alla står och väntar på. Att någon ska köra utav.

Efter att vi hade varit på rally åkte jag och Örjan hem till mig och åt middag. Och sedan har vi varit ute med skotern igen. Vi har kört lite bara för kul så vi kom nyss in igen. Det känns att man har varit ute hela dagen. Nu blir det iallafall snart melodifestivalen. Hoppas att det är bättre låtar den här gången för förra gången var det ju totalt värdelöst, åtminstonse enligt min åsikt.Fredag

Hemma från skolan idag också, lika så bra det för jag åt ingenting på hela dagen igår! Drack bara 2 glas juice. Så jag har varit ganska så mör idag, men nu håller det iaf på att bli bättre som tur är. Jag måste se till att vara frisk imorgon då det är rally, hoppas på att det inte är så kallt så att jag slipper frysa.

Idag har jag inte gjort så mycket, bara tagit det lugnt. Det har inte funnit så mycket annat att göra. Nu ikväll ska jag och Örjan hem till mig och hämta några saker och så. Sedan vet jag inte riktigt vad det blir.

Trevlig helg! :)

Torsdag

Jag mår inte alls bra, det är vad jag kan säga. Jag vet egentligen inte alls hur det är med mig. Jag vet ingenting! Riktigt jobbigt ... Jag vill bara sova nått annat känner jag inte för. Och så vill jag att Örjan ska komma hem så kan kan pigga upp mig, han är den enda som kan klara av det just nu.
Det var verkligen länge sedan jag mådde såhär dåligt.

Onsdag

Skola .... och jag sitter nere i biblioteket som vanligt. Har jobbat med en uppgift inom hälsopedagogiken. Sedan är det en lektion innan lunch. Och till lunch är det tacos, mums. Och sedan ska jag upp på Park och ha matlagning och den här gången ska vi göra efterrätter. Så jag tror att jag kommer vara ganska mätt när jag har slutat, men det är bra det. Det blir 16.10 bussen hem iallafall men dock utan Örjan. Han har sin första praktik vecka så nu framöver blir det att åka buss själv, tråkigt. Men jag går bara nästa vecka sedan har jag ju också praktik så det ska väll gå bra får jag hoppas.

Igår satt jag och läste litegrann om vad jag gjorde ifjol under den här tiden och då var jag i lagårn 24/7. De var bara det som gällde då. Återigen måste jag säga att mitt liv har förändrats väldigt mycket.
Igår fick jag ett sms av min tremänning som ska komma upp från Stockholm någon gång under v.9. Hon frågade om jag ville följa med på hockey och om jag ville föja med ner till Timrå och se den matchen också. Men alltså jag känner ingen lust till det faktiskt. Jag har inte följt modo så mycket den här säsongen och jag har som tappat intresset... Jag känner liksom inte alls för det. Och då känns det bara dumt att betala biljetter och gå. Så jag tror att jag tänker säga nej till hockey för första gången i mitt liv. Jag som varit så tokig i hockey. Såg matcher på tvn förut så fort jag fick chansen och gick på så många matcher som jag kunde. Och gick inget av dom alterativen, ja då lyssnade jag på radion. Jag visste alltid hur dom låg till! Men inte nu längre. Och ska jag berätta vad jag istället ska göra?
ÅKA SKOTER MED ÖRJAN! Det är det som intresserar mig nu och det är det roligaste jag kan göra. Det är bara så.Söndag

Det känns som lördag idag även fastän det är söndag, men det beror ju såklart på att det var skola igår. Så det känns väldigt skönt med en ledig dag imorgon också.

Idag har jag följt med Örjan till hans mormor och morfar i Lögdeå så vi har varit där hela dagen. Vi kom hem för ett tag sedan och då bytte Örjan om och sedan for vi till mig. Imorgon ska vi upp tidigt (halv 8) för vi ska nämligen till Umeå :D Jag lyckades övertala Örjan till att fara dit! Så morgondagen kommer säkert att bi bra.

Idag har det varit en riktigt fin dag också ska jag påpeka, första dagen det här året som det varit sol en hel dag. UNDERBART!


Lördag

Öppet hus idag på skolan och det gick bara bra. Jag var där någon gång runt halv 9 så då blev det bara till att sitta och vänta påatt vi skulle börja. Från 9.00-9.30 gjorde vi 2:or taktil stiumlering på händerna på 1:orna. Och sedan från 9.30-10.45 så gjorde vi på de som kom och ville ha. Det var inte så många. Så när vi fick rast så frågade jag Ellie om jag fick sluta eftersom att jag hade lust att fara bort till Örjan och se egentligen vad som håller på med ute på Svedjeholmen. Så då var jag där hos honom i någon timme tills han slutade.

När vi kom hem så åkte jag traktor med Örjan när han skottade snö och sedan följde jag honom ut med skotern en stund. Nu väntar vi på att melodifestivalen ska börja, ska blir roligt att se :)

Ha en bra helg!

Fredag

Sitter i biblioteket som vanligt, jag ska egentligen ha bild nu men lektionen är inställd p.g.a att det var nå förberedelser inför öppet hus imorgon och så var typ hela klassen på information om induvidiella valet. Så nu blir det att fördriva tiden på något sätt fram tills 11.40 (2 timmar). Jag tänker nog gå ner på stan om ett tag för det känns väldigt drygt att sitta här vid datorn hela tiden.

Sedan efter lunch så är det 3 lektionen och vid 14.40 slutar jag, Örjan kommer och hämtar mig runt 3 eftersom att han har våran bil idag. Vi fick låna den av mamma och pappa, så idag kommer vi hem 1½ timme tidigare tack vare det. Ganska så skönt!

Ikväll vet jag inte riktigt vad vi ska göra, ät tacos och se på tvn kanske. Det kan också hända att det blir en tur med skotern, det är ju inte så kallt ute. Det blir nog inte att vara uppe så sent heller för imorgon bitti måste man ju stiga upp tidigt igen eftersom att öppet hus börjar 9.00.Torsdag

Nu sitter jag och har svenska, vi håller på att skriva olika saker om Renässansen. Men jag är klar med uppgiften så jag tänkte passa på att blogga lite, jag har inte tid till det sedan. Efter den här lektionen så är det lunch och direkt då vi har ätit bär det av ner till Paradisbadet. Det står simmning på schemat! Det känns faktiskt ganska drygt men jag måste verkligen vara med eftersom att jag har missat så mycket. Sedan efter simmningen är det en lektion kvar innan vi slutar.

Lektionen innan svenskan hade jag matte och då gjorde jag klart provet på kapitel 5. Så imorgon kan jag påbörja kapitel 6 som är det sista boken, känns ganska så skönt.

Jag har inga planer för kvällen men det blir säkert något trevligt om inte annat så får jag sitta vid datorn.Onsdag

Det blir inte så mycket blogginlägg nu förtiden märker jag. Och jag som egentligen vill skriva varje dag, men jag känner att jag inte har tid. Så för det mesta så blir det bara skrivet när jag är i skolan.
Nu väntar jag på att andra lektionen för idag ska börja. Alldeles nyss hade jag Hälsopedagogik där vi pratade om stress och hur det påverkar oss och vad man kan göra åt det.
Efter lunch ska jag upp till Park igen och ha matlagning, jag tycker att veckorna går så snabbt. Det var ju faktiskt nyss vi var där upp (i snöstormen). Föresten var det imorgon det skulle komma ett nytt snöoväder?

Ikväll ska jag hem och hämta badkläder tills imorgon eftersom att det är bad på idrotten och så ska jag kolla igenom det sista i matten så att jag kan göra provet imorgon. Jag känner att jag behöver komma någon vart med matten. Det känns som om det har stått stilla ett tag nu.


Måndag

Inga inlägg under helgen men det är som det är. Jag har haft fullt upp kan man väll säga. Åtminstone igår eftersom att vi höll på med att byta rum hemma. Isabelle ville ha mitt rum så jag fick lov att byta. Så dte tog hela dagen och det är fortfarande inte klart.

Nu har jag slutat för dagen, vi fick sluta tidigare från samhällskunskapen. Så nu sitter jag och väntar på skjuts hem, jag skulle bli hämtad 13.20 ungefär. Så jag kommer hem ganska så tidigt idag.

Jag tänker försöka fixa om bloggen någon gång, men när det blir vet jag inte. Jag tänker inte lova någonting för jag kan säkert inte hålla det. Men jag ska försöka att så smått börja så att jag får något nytt inom en snar framtid. Men om det blir bättre vet jag ju inte ;)

RSS 2.0