Måndag

Nu är det måndag igen, allting går extremt snabbt. I helgen har jag varit med Örjan i Kärrsjö så därför har jag inte kunnat blogga. Vi har hjälp hans pappa att flytta och vi ska dit nästa helg och fortsätta :)

Jag måste och få berätta att jag blev EXTREMT glad i helgen. I lördags så läste jag på OLW´s ostkrockar bara för kul och då upptäckte jag att det inte längre står "Kan innehålla spår av nötter" på påsen. Det innebär alltså att jag kunde äta dem utan problem :D:D Jag har inte ätit det på 5 år så det går inte att beskriva hur goda dom var och hur glad jag är över att jag kan äta dem igen :D

Imorse hade jag ingen lektion men eftersom att jag inte kan ta någon annan buss så kom jag till stan 8 som vanligt ändå, men då gick jag till mammas moster och väntade hos henne. Då fick jag också fika där ;)
Nu har jag social omsorg och håller på att skriva om LVU/LVM och det går väll rätt så bra. Idag slutar jag som vanligt halv 2 och då åker jag hem direkt med pappa, mamma och Örjan. Och så stannar jag hos Örjan ikväll och inatt, mycket trevligt :)

Det här hände utöver det vanliga förra veckan (v.48):

• Fikat med Mattias
• Var ledig på onsdag

•Jag och Örjan har varit tillsammans i 4 månader (25:e)
•Var i Kärrsjö

•Första advent


Fredag

Nu är det fredag igen. Det är verkligen inte klokt vad veckorna flyger iväg. Jag förstod att den här veckan skulle gå extra snabbt med tanke på att jag var ledig i onsdags. Imorse hade vi ingen svenska men jag hade som vanligt ingen skjuts så jag fick komma hit vid 8 och sätta mig vid datorn och fördriva tiden. Nu är det iallafall bara 3 lektioner kvar, sedan helg.

Medans jag väntar på bussen idag så ska jag gå på stan och kolla efter julklappar, det börjar bli dags att leta. Jag börjar redan känna mig stressad över det, speciellt eftersom att jag inte vet vad jag ska köpa till någon! Men det ordnar sig säkert. Idag ska jag åka direkt till Örjan med bussen för dom ska äta lite julmat och så inför advent idag och då tyckte dom att jag också skulle komma. Och det tackar jag ju inte nej till. Sedan så ska jag vara med Örjan HELA helgen och det känns extemt bra för det var väldigt länge sedan vi var med varandra under en hel helg. Jag vet inte om vi ska till Kärrsjö eller om vi ska vara hemma hos honom, det återstår att se. Därför är det inte säkert att jag kommer att blogga under helgen.

Försten min nya blogg design är inte den vackraste men det får vara såhär nån vecka iallafall. Jag skyndade mig att göra en igår kväll och man ska inte ha lite tid på sig när man håller på med sånt. Men jag tänkte att det kunde vara lite kul att ha något mer julliknande nu. Men när jag får tid ska jag göra det bättre :)

Ha en trevlig helg :)


Torsdag

Idag orkar jag inte skriva så mycket faktiskt. Och det har ändå inte hänt nått speciellt som är värt att nämna. Återkommer imorgon istället :)

Onsdag

Idag har jag som sagt varit ledig från skolan, riktigt skönt. Den här veckan kommer att gå ännu fortare tack vara den här dagen. Imorse sov jag väll ungefär till 9 sedan klev jag upp och gjorde en massa småsaker, vid 11 kom jag på att jag hade glömt att äta frukost haha. Jag hade tänkt göra några läxor idag men det visade sig att jag inte hade skickat hem Lss uppgiften och matteböckerna glömde jag i skolan, klantigt! Så istället har jag typ latat mig men det kan ju vara bra det med. Jag har iallafall varit ute och gått i det fins vädret, jag fattar inte varför det aldrig kan sluta regna!

Nu ska jag sitta här ett tag och sedan tänker jag ta mig en lång och varm dusch. Och sedan vid 4 när Örjan kommer hem så åker jag iväg till honom och är där ikväll.

Idag är det den 25:e och det betyder att jag och Örjan varit tillsammans i 4 månader. Månaderna går så otroligt fort. Och jag måste säga att sedan vi blev tillsammans har mitt liv förändras så mycket, mycke som har förändras är till det bättre såklart. Men det finns faktiskt vissa saker som har förändras till det sämre också, typ som att jag inte bryr mig om skolan lika mycket. Men trots det så klarar jag mig bra ändå och huvudsaken är väll det.
Örjan har gjort mig till en utav de lyckligaste personerna i världen ♥


Idag fyller Josefin 17 år så GRATTIS till henne :D





Tisdag

Idag var det en rätt så lugn dag. Först forsatte vi vara att skriva om Lss lagen och sedan hade vi psykologi och gjorde en massa saker. Vid halv 2 slutade vi och då fördrev jag tiden med Mattias tills bussen gick 3. Han är helt knäppt och de är det som gör att det är så roligt att umgås med honom.
Örjan följde mig direkt hem från skolan och åt här, sedan stannade han ett tag för att jag ville prata. Men han hade inte tid tydligen för jag hann då inte säga allt som jag ville säga. Så resten får jag ta med honom imorgon för då ska jag till honom direkt när han kommer hem från Rundvik.

Jag kan också meddela att imorgon är jag ledig. För vi har egna studider på eftermiddagen och på första lektionen har jag fått ett arbeta att göra och då är det bara en lektion kvar och det känns inte värt att fara för det speciellt inte när vi arbetar med ett självständigt arbeta där också. Så imorgon är jag hemma, rätt så skönt faktiskt :)

(Bild från förra året)


Söndag

Idag for jag som sagt var till Malin eftersom att jag skulle rida och det var jätte kul den här gången också. Jag fick rida Korall (islandshästen) halva tiden och Pil (nordsvensken) halva tiden. Sammanlagt så red vi i 1 ½ timme.
Jag känner inte att jag har så speciellt ont just nu men det hinner nog komma. Man ska inte ropa jippi innan det är över.

Nu väntar jag på maten och efter det så ska jag till lagårn igen. Senare ikväll så kommer Örjan hem från Kärrsjö så då hämtar han mig och så far vi till honom. Jag längtar!

Den här veckan har jag gjort det hära utöver det vanliga:
· Haft prov i Barn under första levnadsåret
· Jag har klippt mig
· Jag har haft utvecklingssamtal
· Städat åt morfar
· Ridit


Lördag

Imorse klev jag upp vid 9 eftersom att jag hade lovat att följa med mamma till morfar och städa åt honom. Jag strök gardiner och dukar i 1 ½ timme och såklart lyckades jag bränna mig på armen på stryckjärnet. Inte första gången direkt. Men det är inte så farligt längre.

När vi for hem så tog vi farmor med oss så hon har varit hos oss på eftermiddagen och nu ikväll. Jag har också hunnit med en sväng till lagårn. Han hade slaktat 11 stycken idag, alla var baggar förutom en.
På bilden är jag och Frasse i våras, han var ett lamm som jämt följde efter mig. Han var som en liten hund, hur mysigt som helst. Men idag tog tyvärr hans liv slut!

Imorgon ska jag till Malin och rida igen, det kommer bli kul. Däremot så kommer jag säkert att få träningsvärk på måndag men det är som det är. Förra gången kunde jag ju knappt gå dagen efter så jag får se hur det blir nu.


Fredag *2

Lägger in ett inlägg till idag. Inte för att jag har nått speciellt att berätta men.

När jag kom hem idag så gick jag direkt till lagårn. Nu är det över en vecka sedan jag var där så jag kände att det kunde vara kul att gå dit. Jag vill bl.a se hur han flyttat om korna. Såklart så hade en ko kommit lös så då fick jag lov att försöka få tillbaka henne på båsen, inte det lättaste. Jag kan verkligen inte fatta hur dom kommer lös, det är liksom en hacke som är nog svår för människor att gå upp, hur kan då en ko lyckas få upp den? Helt ofattbart, det måste vara hustomtar som springer omkring där och knäpper lös dom.
Sedan så åkte jag med bort till fåren för att kolla hur dom hade det och då berättade dom att imorgon så skulle några slaktas. Så dom frågade mig vilka jag skulle ha kvar. Men jag gav dom inget direkt svar för troligtvist så skulle bara några lamm och baggar bort imorgon. Och om någon tacka skulle slaktas så skulle dom höra av sig. Jag vill verkligen inte att dom ska slakta bort någon av mina tackor, det är förbjudet!

Nu gör jag inte så mycket, ska sitta här vid datorn en stund. Sedan ska jag äta middag, sent? Ja, jag vet! Men jag var inte hungig förut. Det kanske beror på att jag åt en macka innan jag for hem ;)

Ha en trevlig helg! :)

Fredag

Fredag igen, det är egentligen inte klokt vad veckorna går snabbt. Nog för att helgerna också går snabbt men ändå. Nu är det bara 4 hela veckor kvar fram till jul.

Igår kväll åkte jag som sagt var till Örjan direkt med bussen och var hos honom hela kvällen. Vi åt morotsoppa som var extremt god, än fast man var proppmätt så ville man ha mera. Sedan så såg vi på tvn och bara myste. Vid klockan 9 nattade jag ner honom och åkte hem.
Igår kväll vann också Modo äver Luleå med 4-0, nu har det kanske äntligen börjat vända för dem. Det var nog riktigt bra att Foppa kom tillbaka. Det är bara att hoppas på att dom fortsätter såhär nu :)

Imorse hade jag ingen första lektion men jag var tvungen att ta den vanliga bussen ändå eftersom att jag inte hade någon skjuts till stan. Så jag satt nere i biblioteket och fördrev tiden. Nu har jag lunch och därför sitter jag i biblioteket igen. Jag har 3 lektioner kvar innan det är slut på dagen. Då ska jag fika med Sandra och kanske Josefin. Och sedan bara vänta på bussen.






Torsdag

Veckan längsta dag, torsdag! Men den här dagen kommer att gå bra den med. Jag har redan klarat av 3 lektioner eller 2 kanske jag ska säga. För våran svenska lärare var hemma med sjuka barn så vi fick abreta självständigt, räknas det som en lektion? Njae! Imorgon först timmen har vi inte heller någon svenska men om det blir sovmorgon för mig vet jag inte, det beror på om jag har skjuts eller inte.
Nu har jag precis ätit lunch och det var inte så speciellt gott. Korvstroganoff är inget som står högt upp på listan för vilken mat jag gillar. Efter idrotten måste jag nog köpa en macka så att jag klarar mig på sista lektionen.
Jag slutar halv 4 och då ska jag ner på stan och fördriva tiden tills bussen går. Och idag tänker jag ta bussen direkt hem till Örjan. Fast sedan ikväll måste jag hem igen eftersom att han ska upp 4 imorgon bitti också. Han har sin praktik i Rundvik och han trivs säkert jätte bra men nackdelen är ju att han måste åka iväg så himla tidigt på mornarna för att vara där i tid. Det är ju trots allt några mil dit.



Onsdag

Idag har det varit en helt vanlig skoldag. På förmiddagen hade jag utvecklingssamtal och det gick som väntat, inga konstigheter med det. På medicinsk grundkurs så fick vi ta venprovet på plastarmar. Och jag lyckades få blod i röret på första försöket. Sedan så slutade vi 15.00 och då gick jag på stan tills bussen gick.

När jag kom hem vid 5 så åt jag middag och sedan tänkte jag börja med  uppgiften till boken Flyga drake men jag hade så ont i huvudet så först följde jag med mamma och pappa på en promenad för att få frisk luft. Men sedan satt jag mig faktiskt och tog itu med uppfiften och nu är jag t.o.m klar med den. Jag tycker att jag har varit duktig. Det är så skönt när man fått något arbete klart och när man bara kan släppa det :)


Tisdag

Idag har det varit en rätt så skön dag i skolan. På morgonen hade vi social omsorg och då började vi med ett arbeta som vi fått om Lss lagen.
På psykologin bakade vi i olika grupper, riktigt kul. Och sedan efter lunch så fick vi fika av det. Fast man var ganska mätt då och man blev bara mättare av fikat. Så idag var jag inte så hungrig till middagen.

Vi slutade halv 1 så då kom pappa och hämtade mig, snäll som han är :) Och så skjutsade han mig direkt till Örjan eftersom att han har varit ledig idag. Så ikväll har jag varit hos honom. Kom nyss hem eftersom att jag inte kan sova över där, han ska nämligen upp 4 imorgon eftersom att han har praktik nu igen. Jag kan inte fatta att det redan har gått 6 veckor sedan han sist hade praktik. Vart tar tiden vägen? När han går i skolan hela veckan går tiden på snabbt men när han har praktik och jag inte fåt träffa honom lika ofta går tiden så segt och det blir många stunder då man har tråkigt! Men jag överlever!

Imorgon ska jag ha utvecklingssamtal. Kicki ringde mig idag och frågade om en tid. Det roliga var att det var Örjan som svaradepå min mobil så hon trodde att hon hade ringt fel. Örjan sa att hon lät väldigt förvånad när han svarade, haha.



Måndag

Imorse hade jag provet i barn under första levnadsåret. Jag hade absolut inte tränat mycket alls som jag nämnt. Men provet gick ganska så bra ändå, jag skrev på allt så jag får hoppas på det bästa. Ett G lär jag ju få iallafall :) Får se när jag får tillbaka. Det känns som om vi gjort ett antal prov på sistone som vi inte fått tillbaka. Typ provet som vi gjorde i medicin för flera veckor sedan, det tycker jag att vi borde få tillbaka nu. Eller hur? Man vill ju veta hur det har gått. Lärare kan vara riktigt sega på att rätt prov, jag tycker att dom också borde ha lite press på sig. Dom bör ju förstå att vi vill ha tillbaka ett prov ganska snabbt. Men det kanske inte är så självklart för dem?

Resten av dagen gick faktiskt rätt så fort, kanske för att det inte var så speciellt anstängande lektioner. När vi slutade (halv 2) åkte jag hem som vanligt så jag var hemma kvart över 2. Då fikade jag, mycket gott eftersom att jag var rätt så hungrig. Det var blä mat på skolan idag, biff och potatis :/ Jag HATAR det och då är det synd att det ofta är biff eller köttbullar. Men men ...

Klockan halv 4 var jag och klippte mig men det syns inte så mycket, kanske att det är lite kortare. Jag vet inte. Nu ska jag strax äta och sedan ska jag dammsuga mitt rum, ta itu med en läxa, se på Andra avenyn som jag missade förra veckan och till sist duscha.




Söndag

Snacka om att den är dagen har varit veckans vilodag. Jag har inte gjort nått vettigt alls idag. Jag har försökt träna på provet som jag har imorgon men jag ska inte påstå att det har gått bra. Det får gå som det går imorgon jag orkar inte lägga ner så mycket mera tid på det nu.
Resten av dagen har jag och Örjan suttit och kollat på en massa Svensson Svensson avsnitt. Man har inte velat gått ut idag eftersom att det regnar och blåser, verkligen ett toppen väder. Man mår så bra av det, eller inte! Jag vill ha snö och inte regn!!


Lördag

Igår var det en trevlig kväll med många skratt. Vi körde singstar och det gick väll sådär men det var riktigt roligt att sjunga mot dom för ingen var speciellt duktig och det var ju väntat. För er som inte vet vilka "dom" är så kan jag ju tala om att det är mina killkompisar, jag nämde ju det i gårdagen inlägg.
Vid 9 for Örjan hem eftersom att han skulle jaga idag så då fick jag klara mig utan honom men det var inga problem. Vi spelade rally på datorn och pratade, eller skrattade kanske jag ska säga. Jag, Erik och Mattias hade ganska roligt åt Henrik ett tag där.
Kvällen gick väldigt fort och plöstligt var klockan 12 och då kände dom för att fara hem. Jag somnade nog inte förrän halv 2.

Idag på förmiddagen tränade jag på provet som jag har på måndag i barn under första levandsåret. Det gick väll inte allt för bra för jag kunde inte koncentera mig. Så ikväll måste jag fortsätta med mitt pluggande lite. Det är rätt så mycket som man måste kunna, puuh.
På eftermiddagen åkte jag till Örjan och jag är där fortfarande, jag får se om jag sover här eller inte.





Fredag

Äntligen fredag, nog för att veckan ändå har gått snabbt. Men det är alltid ändå så skönt när det blir fredag.
Idag slutar jag tidigt också för att vi inte har någon samhällkunskap sista timmen. Så då hinner jag med 13.55 bussen idag. Mycket bra!

När jag kommer hem har jag fullt upp en stund. Jag måste baka 2 kladdkakor, hacka grönsaker, duka, duscha och säkert en massa annat också. För klockan 6 ska jag ha middag med mina killkompisar. Vi blir 6 stycken som ska slåss om maten. Sedan ska vi köra singstar och se vem som egentligen är bäst. Eller snarare kanske vi ska kolla vem som är sämst för dom brukar inte vara så duktiga på att sjunga ;)

Ha en bra helg! :)


Torsdag

Den här dagen känns dryg, inte bara för att skoldagen är lång utan också för att jag ont i armen och huvudet. Jag trodde att det skulle bli mindre ont i armen idag men icke då. Det är mycket ondare idag! Hoppas inte att det blir ännu värre imorgon.
Igår kväll hade jag det också lite jobbigt och det gör ju inte att jag mår bättre idag heller. Örjan berättade lite för mig och det tog tydligen ganska hårt på mig. Men samtidigt så vill jag att han ska berätta precis som det är också. Jag insåg också igår vilket lycklig liv jag har, det finns inget som går emot mig nästan och då när det väl gör det så tar det så himla hårt. Men det är sånt som man måste leva med.

Idag slutar jag 15.30 om jag inte slutar tidigare vill säga. Då ska jag bara vänta på bussen. Örjan ska följa mig hem och äta idag men först ska vi hem till honom och hämta bilen för han måste hem en sväng efter maten och hjälpa till med nått. Sedan kommer han tillbaka och sover hos mig inatt :) 


Onsdag

Ännu en dag i skolan. Men nu är det bara 2 lektioner kvar sedan slutar jag, fast då är klockan 15.10 så det innebär att jag måste ta senare bussen hem idag. Fast iof så hade jag tagit den ändå eftersom att Örjan åker den. Men jag får försöka fördriva timmen på stan. Det går nog det med.

Igår tog jag som sagt sprutan mot svininfluensan och den gjorde inte ont alls. Sprutan vi tog ifjol gjorde mer än dubbelt så ont. Men sedan på kvällen fick jag väldigt ont i armen och under hela natten har jag inte kunnat sova på den. Men förhoppningsvis så går det väll över om någon dag.

Igår kväll var jag med Örjan. Vi åt hemma hos mig och sedan åkte vi bort till honom för han skulle plugga inför ett prov som han hade idag. Så jag satt vid datorn medans.

Idag ska jag direkt hem till honom men senare ikväll måste han skjutsa hem mig fram och tillbaka för jag måste hämta några saker hemma, mattenboken t.ex.



Tisdag

Nu är jag på skolan, igen. Det är konstigt men jag tycker att det är morgon mycket oftare än vad det är kväll. Men det kanske beror på att mornarna är jobbiga? Imorse var det iallafall riktigt drygt att kliva upp ur sängen. Örjan sov hos mig i natt och vi var uppe på tok för länge igår så därför var vi riktigt sega imorse. Jag klev upp halv 7 och gick ner och dukade fram frukost. Örjan klev upp kvart i 7. Så det blev stressigt imorse men det är sånt man får ta.

Igår kom jag och Örjan hem 2. Först fikade vi och bara pratade och sedan körde vi singstar. Efter varje låt sa jag "bara en till" men det slutade med att vi sjöng hur många som helst. Jag hade knappt någon röst kvar. Men det var för att Örjan inte tänkte ge sig förän han vann.
Efter maten gick vi till lagårn. Jag hade lovat att hjälpa till där eftersom att grannen jobbade. Och det gick bara bra. Örjan fick äran att köra traktorn bort till fåren så att vi kunde ge dom hö också.
Resten av kvällen spelade vi några spel och såg på tvn, så kvällen blev riktigt bra :)

Nu har jag pyskologi, vi håller på att göra en sketch om grupptryck men vi är klara så nu sitter jag här och fördriver tiden lite. Efter lunch ska vi vaccinera oss mot svininfluensan och jag måste erkänna att jag är nervös. Själva sprutan gör mig inget men det är alla följder av den som kan uppkomma. Typ som att man kan bli förlamad eller hamna i koma. Inte för att jag tror ett dugg på det men! Däremot tror jag på att man kommer ha väldigt ont i armen efteråt och att man kan få feber. Det är bara att hoppas att det går bra.

När jag kommer hem idag så ska jag packa ihop några saker och sedan fara till Örjan.




Måndag

Igår blev det inget inlägg för det var så mycket annat då. På förmiddagen åkte vi iväg till morfar och firade honom, vi fick fika och så där. Sedan på eftermiddagen åkte vi till sjukhuset till pappa och firade honom. Han fick en tröja av Karoline och mig, lotter av oss alla 3 och tidningar. Efter vi hade varit där for vi och köpte pizza och tog hem :)

På kvällen gick jag till lagårn för att kolla hur det var där och det var väll som vanligt. När jag sedan kom hem fick jag ta en snabb dusch och sedan kom Örjan hem från Kärrsjö och då hämtade han mig. Så jag sov hos honom inatt.

Nu är jag på skolan igen. Det känns som att helgen aldrig har varit för jag hann verkligen inte göra något som jag hade tänkt det blev bara att vara i stan hela helgen känns det som. Iallafall så har jag haft första lektionen nu och nu sitter jag och väntar på att andra lektionen ska börja men det är 50 minuter kvar. Som vanligt slutar jag 13.30 och då åker jag hem. Skönt! Då åker jag direkt till Örjan för han ska hämta några saker och sedan åker vi hem till mig och blir där hela kvällen och natten, mysigt :) 


Lördag

Imorse sov jag till 10 för då väckte mamma mig eftersom att vi skulle ner till stan. Isabelle skulle ha ny skor och så skulle vi hälsa på pappa på sjukhuset. För han fick åka in på akuten igår.

Han har länge haft mycket hosta och varit väldigt trött. Så igår var han på vårdcentralen men de sickade honom direkt ner till akuten där han fick röntga sig och så. De visade sig att han hade vatten i lugnorna och i hjärtsäcken och det låter ju inte allt för bra. Men det kommer att ordna sig. På måndag ska han göra nå mer saker men han kommer att komma hem till veckan. Det enda som blir är ju att han kommer att få äta ännu mer mediciner.
Egentligen kan man tycka att det är ganska orättvist mot honom att han ska drabbas av det mesta. Han har varit inlagd på sjukhus så mycket så man tycker att det borde vara nog nu. För er som inte vet så har han haft cancer 2 gånger (1993, 1995), han har opererat gallan (1996), han har haft en stroke (2006), han skadade knäet regält så han fick operera (2007), han hade problem med gallan i våras igen och så nu det här.
Våran familj har verkligen fått lära sig att man kan planera saker men man måste vara beredd på att det kan ändras i vilket ögonblick som helst. "Det kan komma käppar i hjulet".
Så imorgon kommer vi att fira Fars dag på sjukhuset. Men det ska väll gå det också :)


Ikväll ska jg iväg bort till Mattias, jag vet inte riktigt vad vi ska göra men det ser vi väll.


Fredag

Äntligen fredag igen! Nog för att den här veckan har gått fort men det är ändå riktig skönt med helg. I helgen ska jag inte göra så speciellt mycket. Det blir väll att sitta och göra matte, träna inför provet i Barn under första levandsåret och så måste jag göra det sista på mitt arbete på Självkänsla och inlärning. På söndag blir det nog tårta och så eftersom att det är Fars dag. Och så kommer vi säkert att åka iväg till morfar under dagen och han brukar alltid köpa en massa go fika.

Nu har jag precis ätit lunch och sitter nere i bibiliotekt och väntar på att lektionen ska börja. Nu på eftermiddagen har jag 3 lektioner så jag slutar inte förrän 14.50. När vi har slutat ska jag, Sandra och kanske Josefin gå och fika på Uh som vanligt. Sedan ska jag bara vänta på bussen. Idag ska jag också åka direkt hem till Örjan, fast vi ska inte vara där länge. Han ska bara packa ihop några saker som han ska ha med sig till Kärrsjö i helgen sedan ska vi bort till mig och äta. Mamma ska göra pitabröd eftersom att hon likst har eldat upp sedan hon gjorde tunnbröd. Så det blir säkert riktigt gott :) Sedan åker Örjan iväg till Kärrsjö och kommer hem på söndag kväll så honom får jag klara mig utan i helgen. Men det ska väll gå det med.

Igår kväll var jag och Örjan och smakade på tunnbrödet som mamma hade bakat. Vi fick äta de som var alldeles nygräddade så smöret smälte när man bredde på det. Och till drack vi kall mjölk, bättre kunde det inte ha blivit.



Torsdag

Nu är jag hemma efter en dag i skolan igen. Fast idag var det inte heller någon dryg dag. Jag hade 2 lektioner på efter lunch hade vi idrott och sedan slutade jag 12.40 :D Ganska så skönt faktiskt. Och då kom pappa och hämtade mig. Då fick jag övningsköra hem också, i snöstormen. Nämen snöstorm är det väll inte men riktigt bra väder är det ju inte heller. Vägen var ganska så slaskig och man kunde inte köra så jätte fort.
Men roligt iallafall att det kommit lite snö så man känner att det börjar närma sig vintern. Nog för att jag inte gillar vinter överdrivet mycket men.

När jag kom hem åkte vi först bort till föreningens bagarstuga för mamma håller på att baka tunnbröd där idag :) Jag fick äta två mackor och det var riktigt gott. Senare ikväll ska jag och Örjan dit och kolla hur det går och då får man smaka mera. Då kanske hon t.o.m har gräddat hällakakorna så att man får smaka dom också. Det är så otroligt gott om man får bre på smör på en nygräddad hällakaka.

Nu ska jag sätta mig och försöka läsa det sista ur Flyga drake så att jag har läst ut den tills imorgon. Klockan 5 ska jag vara borta hos Örjan för då kommer han hem med bussen.


Onsdag

Nu sitter jag och väntar på att börja första lektionen för idag, 9.50. Vi arbetar fortfarande självständigt under självkänsla och inlärning så därför har jag inte haft någon lektion nu på morgonen. Jag har istället suttit och läst lite ur boken men det känns ändå som att jag inte kommer någonstans. Jag måste verkligen sätta mig och läsa ikväll så att jag börjar komma mot slutet.

Igår blev det en ganska så sen kväll för Örjan var i garaget så länge. Vid halv 10 gick jag och frågade honom om han skulle vara vaken halva natten. Jag fick inget direkt svar på det så jag sa istället åt honom att han skulle komma in. Men det slutade med att jag ändå fick vänta där i 1 timme innan kan äntligen gick in. Och sedan när vi kom in igen dröjde det ju ett tag innan vi gick och sov också... Så jag känner mig ganska trött idag.

Men idag är det inte heller en så speciellt dryg och lång dag, så det är ju bra. Jag har bara 3 lektioner och slutar 14.20 :) På sista lektionen har vi tand Eva igen. Efter skolan ska jag ner på stan och byta batteri i min klocka. Jag har varit utan batteri sedan i fredags och jag känner mig så handikappad när jag inte kan kolla vad klockan är. Eller visst jag kan kolla på mobilen men jag är alltid så van att bara kolla på armen så därför känns det så konstigt. Jag har också insett att det är inte många ungdomar som har klockor men jag har haft det så länge jag har kunnat klockan och jag tänker fortsätta med det också. Man blir helt beroende av den. Utan klocka är man inte mycket! Efter att jag har gjort det ska jag köpa några småsaker och sedan blir det väll bara att försöka fördriva tiden tills bussen går 16.10.


Tisdag x2

Nu sitter jag hemma (konstigt nog) och väntar på att maten ska bli klar. Jag kände att jag behövde komma hem och ta itu med några saker ikväll. Typ som att läsa Flyga drake, göra klart några uppgifter i självkänsla och inlärning och ta hand om lite tvätt. Och passa på att se på Andra avenyn också på datorn.
Men sedan vid typ 8 ska jag tillbaka bort till Örjan, jag lämnade alla mina saker där så det är rakt ett måste att fara dit igen. Annars har jag ingenting med mig till skolan imorgon och det går ju inte att vara utan busskort, nycklar, börs, almenacka och värktabletter.

Tisdag

En ny skoldag som kommer bli lika dryg som alla andra. Nu på morgonen hade vi prov i utvecklingsstörning och jag hade inte tränat på mycket på det. Lite igår på skolan och lite igår kväll. Men det gick ändå rätt så bra jag skrev iallafall på allt och det måste ju betyda att det gick bra. Så nu är det provet ute ur världen också.
Jag blev klar med det ganska tidigt så därför sitter jag som vanlig nere i biblioteket och gör ingenting, försöker fördriva tiden till 10 då nästa lektion börjar, pyskologi. Och dom lektionerna brukar inte bli så dryga och dom brukar inte heller vara så länge eftersom att vi brukar göra om schemat. Så man får väll antagligen sluta tidigt och då ska jag försöka fördriva tiden på stan till halv 3 då Örjan slutar. Då åker jag hem med han eftersom att han har bilen idag :)

Ikväll blir det typ att sitta och tråka för Örjan ska hålla på med bilen (som vanligt). Men det är bara att försöka se glad ut ändå, jag måste ju ändå sitta och läsa ut boken Flyga drake så att. Inte för att jag tror att jag kommer att göra det men. Det blir alltid nått annat man kommer på som blir roligare att hålla på med.


Måndag

I skolan igen och det känns ..... inte jätte bra. För jag tycker att skolan har blivit på tråkig på sista tiden eftersom att det känns som om vi inte längre har några lektioner. Imorse hade jag sovmorgon till 10 men jag åkte ändå iväg imorse till skolan för att kunna träna lite grann på provet som vi ska ha imorgon om utvecklingsstörning.
Sedan hade vi social omsorg och då kom Maria från Hoppets stjärna och berättade om det. Nu har jag lunch och sitter nere i biblioteket och väntar på att vi ska börja samhällskunskapen. För efter den lektionen slutar jag och då ska pappa hämta mig så jag kommer hem ganska snabbt idag. Eller hem kommer jag inte för jag ska till Örjan som vanligt och där kommer jag antagligen att vara hela veckan lång, så nu vet ni det.


Söndag

Igår på hockeyn gick det riktigt bra. Modo vann med 4-1 mot Södertälje så det blev en klar 3 poängare, riktigt skönt. Det har varit riktigt efterlängtat. Efter hockeyn kom Örjan hem till mig och sovde över.

Idag har jag följt med honom på skotervisning i stan. Vi kom hem för någon timme sedan så nu gör vi inte så mycket. Är hemma hos mig och ska vara här ikväll och inatt :)

Skola imorgon igen och det känns väll inte allt för bra men det är bara att ta det som de är.


RSS 2.0