Torsdag

Nu är det inte många minuter kvar innan det är helg, väldigt skönt faktiskt. Nog för att den här veckan har varit väldigt slapp men det är ändå alltid lika skönt med helg :) Och speciellt nu när den blir 3 dagar istället för 2.
Nu ska jag snart ner på stan och vänta tills bussen går hem 16.10

Ikväll vet jag inte vad jag ska göra, troligen inte så mycket. Sedan ska Örjan och jag hem till mig och sova där. Imorgon blir det att fara och handlar inför kvällen, duscha och sånt. Får se om jag hinner blogga något då.


Onsdag

Hela förmiddagen idag var klassen på en rättegång om misshandel, det var faktiskt rätt så intessant att få kolla. Bara lite drygt att det blev ganska så mycket väntan, men det är sånt man får ta. Iallafall så höll den på till strax efter 11 och sedan fick vi sluta för dagen. Då gick vi upp till skolan och åt lunch och sedan har vi gått på stan och fikat. Nu har jag blivit less på stan och därför gick jag upp till skolan igen för att göra några läxor, men jag tror inte att det blir något gjort.

Ikväll vet jag inte vad som händer, jag vill helst bara ta det lugnt och kanske se på någon Wallander :)

Blev också så less på min bloggdesign så jag bytt tillfälligt till denna, troligtvis så kommer något annan sedan.

Tisdag

Sitter på skolan och väntar på att den här lektionen ska sluta så att man får vänta lite till på att nästa lektion ska börja. Synd att den inte börjar förrän 10, det är så drygt med långa raster för det finns inte så mycket att göra. Iallafall så har vi prov då i Psykiatri om depressioner, hoppas att det går bra :)

Igår kväll var jag i lagårn och kollade på Simones kalv Qvickman och han var hur söt som helst. Det hade även kommit en till som heter Ronja och hon var också såklart jätte söt. Sedan så fick jag en kompis, ett lamm som heter Adam och som är världens gosigaste tydligen. Han följde efter vart man än gick, hur sött som helst. Jag ska ladda upp en bild på honom någon gång nu framöver.
Innan jag gick och la mig igår kväll så var jag också tvugen och jaga in fåren som hade smitit igen, och den här gången hade dom rivit ner hela staketet också ;)

Ikväll blir det nog bara att ta det lugnt! :)Fredag

Snart helg igen och det känns riktigt skönt. Jag var varit riktigt trött varenda morgon nu så det ska bli skönt att få stiga upp lite senare lördag och söndag.

Som vanligt är fredagarna dryga, slutar inte förrän 14.40. Så jag har 3 lektioner kvar idag. Först har vi medicinsk grundkurs och då ska vi kolla på hjärnan som jag tagit med mig. Fast den är ganska så frusen, haha. Sedan är det matte och samhällskunskap innan vi slutar. Då jag ska jag ner på stan och kolla på lite kläder en stund innan Örjan kommer in till stan för då ska jag hjälpa honom att hitta en present till sin farfar som fyller år på tisdag.

När jag kommer hem så ska jag packa inför helgen. Jag och Örjan ska upp till Önskanäs. Så det blir inget bloggande i helgen. På söndag så har Örjan och jagv varit tillsammans i 9 månader, tänk vad tiden går.Torsdag

Fördriver tiden eftersom att jag har en extra lång lunch idag, vi behövde inte göra så mycket på svenskan. Så istället blev det nästan 2 timmars lunch. Innan svenskan var det en cp-skadad som hade en föreläsnig som var riktigt intressant att lyssna på.

Nu efter lunch blir det idrott och hälsopedagogik. Sedan när jag slutar ska jag vara med Örjan och vänta på bussen. Jag måste också köpa frimärken så att jag kan posta några av lapparna som ska ut till föreningens alla medlemar om valborg. Sedan ikväll hoppas jag på att Örjan kan skjutsa mig och dela ut lapparna till dom som bor i byn.Onsdag

Sltade 1 idag från skolan så nu har jag nyss kommit hem. Tänkte bara blogga och kolla runt lite innan jag sätter mig i uterummet och njuter av solen och värmen. Sedan så ska jag börja förbereda maten så att den är så gott som klar när Örjan kommer hem vid 5.

Ikväll ska jag kanske ut på byn och ta upp medlemavgift för föreningen. Jag tycker att jag var mest lämpad för att göra det eftersom att alla andra säger att det tar en sådan tid hos alla eftersom att dom blir bjuden på kaffe i varje hus. Men jag är bra på att tacka nej och baar göra det som ska göras.

Igår eftermiddag var jag och kollade när grannen slaktade en kviga. Alltid lika intressant och jag tycker inte att det är de minsta äckligt. Bara man slipper ta i nått. Jag frågade också om jag kunde få hjärnan och det fick jag. Så på fredag ska jag ta med mig den till skolan ;)
Igår kväll fick också min ko Simone en tjurkalv som ska heta något på Q. Tänkte kanske fara och kolla på honom ikväll också :)
Måndag

Första dagen på en ny skolvecka. Känns drygt! Men som tur är så är det bara den här veckan som är en full vecka. För nästa vecka är vi lediga på fredan eftersom att det är sista april då. Och så tror jag att vi är lediga den 3 maj för att lärarna ska ha nått grejs då, men jag är inte säker. Det skulle vara skönt iallafall.

Idag händer det inte så mycket, det är det vanliga på skolan. Slutar runt halv 2 och sedan ska Örjan och jag på stan en sväng innan vi ska hem till mig. Senare ikväll ska jag på föreningens årsmöte, drygt!


Lördag

Nu är jag propp mätt efter en jätte god middag. Det blev grillat med potatisgratäng :D Kul att kunna börja grilla igen, dels för att det är gott och dels för att man får sådana vårkänslor.

Idag har jag inte gjort så speciellt mycket, varit hemma och tagit det lugnt. Spelat lite Sims, fikat, gått en promenad och suttit och planerat lite inför föreningens årsmöte på måndag. Nu sitter jag på Örjan rum och väntar på att vi ska gå hem till mig igen. Ikväll blir det tvn och ostkrokar :)Fredag

3 lektioner kvar innan jag slutar. Som vanligt så känns det drygt att det är så många lektioner kvar, speciellt då det är fredag och man bara vill komma hem. Men förhoppnigsvis så går det fort.

Igår kväll somnade jag väldigt tidigt. Redan vid halv 7, men vid 8 väckte Örjan mig och påminde mig om att jag måste duscha. Så jag klev upp och gjorde det och sedan gick jag och la mig igen. Så imorse var jag riktigt utvilad. Så ikväll kanske jag orkar vara vaken lite längre.
Jag vet inte riktigt vad jag ska göra i helgen, vara med Örjan. Så det lär nog bli dåligt med bloggandet då.

Ha en trevlig helg :)

Torsdag

2 skoldagar kvar och sedan helg. Känns skönt. Men först måste man ta sig igenom dom här två dagarna, dom längsta på hela veckan. Men det ska nog gå det med även fast det är jobbigt.
Nu sitter jag och väntar på att matten ska börja, känns som om den lektionen kommer bli onödig för jag tror inte att jag kommer att orka göra nått. Dels för att det är tråkigt och dels för att jag är så trött. Satt uppe för länge igår och kollade på Wallander, jag hade egentligen bara tänka se halva men det slutar ändå alltid med att man ser hela filmen ;)

Efter lunchen idag så är det dans (bugg), känns inte allt för inspirerande. Jag har aldrig tyckt om att dansa. Och efter det så är det hälsopedagogik. Sedan när jag slutar någon gåmg vid 3 så ska jag åka direkt hem eftersom att Örjan har bilen idag, känns faktiskt skönt att få komma hem lite tidigare än om jag skulle ha åkt buss.
Ikväll blir det nog inte gjort så mycket, jag vill sova. Onsdag

Jag har nog bevisat att jag tappat lusten för att blogga. För nu har skolan börjat igen men inte bloggar jag nått mer för det. Fast jag måste lova mig själv att skriva oftare för vad har jag annars bloggen till?

Idag är det en helt vanlig dag, och den är inte lång. Skönt att få sluta tidigt så att jag hinner gå på stan en sväng innan jag åker hem. Jag ska bl.a rama in min tavla som jag har broderat. Jag ska lägga upp en bild på den senare. Och så måste jag köpa cd skivor så att jag kan lägga över mina bilder på dem från datorn. Den börjar bli lite full och då kan det vara bra att rensa bort några bilder. Speciellt nu när jag har installerat Sims på den också ;)
Fredag

Inte några inlägg på en och en halv vecka! Jaja, under lov har jag jämt så mycket annat för mig så det är inte så konstigt. Men jag kan iallafall garantera att det blir fler inlägg till veckan då skolan börjar igen. Känns lite drygt att komma tillbaka dit eftersom att man inte har varit där på 7 veckor. Hm?

Under påsken så följde jag med Örjan till deras stuga. Vi åkte skoter, sköt lerduvor, umgicks med hans släktingar och åt. Riktigt trevligt faktiskt :)

I tisidags var jag i stan och köpte lite kläder, en klänning och två tröjor. Och nu har jag kommit på att jag vill ha en skinnjacka så jag ska leta efter en bra till veckan.

Jag och Örjan har också börjat köra Sverige runt (nästan). I onsdags var vi till nordmaling-lögdeå och körde lite fram och tillbaka för att leta reda på hans mormor och morfar som inte var hemma. Och igår var vi 5 mil bortanför Sollefteå. Så inatt kom vi hem kl 2. Känner mig lite seg nu.

Nu är det iallafall bara helgen kvar av lovet, usch vad tiden går.RSS 2.0