Lördag

Nej, jag har inte glömt bort min kära blogg. Jag har bara inte haft tid dom 2 senaste dagarna. Eller tid har jag väll haft men jag har velat sitta och skriva inlägg medans jag är med Örjan. För som sagt var så kom han hem på onsdag kväll. Jag hade längtat så himla mycket dit så det kändes riktigt bra när han äntligen kom hem igen. Så hela torsdagen var jag med honom och hela dagen igår. Riktigt roligt :)

Idag är jag hemma eftersom att han jagar som vanligt. Och så ska jag ju på hockeyn klockan 4 så då måste jag ju se till att vara hemma. Det är bara att hoppas på att det går bra för dem, dom behöver 3 poäng.
Efter hockeyn ska Örjan komma hit till mig, det har han lovat så det ska bli kul att se om han verkligen kan hålla det.


Onsdag

Den här dagen har jag längtat efter väldigt mycket eftersom att det var/är idag Örjan ska komma hem igen. Han har inte gjort det ännu, men innan 12 så hoppas jag att han är hemma. Just nu går det inte att beskriva hur mycket jag längtar efter honom. Jag kommer mig inte för att göra något annat än att sitta och bara vänta på honom, det är inte riktigt klokt men.

Igår var jag som sagt var på hockeyn. Själva matchen var väll sådär. Första perioden var mållös. Och andra perioden slutade 1-1. I tredje perioden gjorde Timrå mål när det bara vara nån minut kvar och då trodde man att Timrå skulle vinna. Men när det bara var 10 sekunder kvar kviterade Modo tll 2-2 genom Anderas Molinder. Sedan i sudden så gjorde Modo 3-2, mycket bra.

Idag har jag inte gjort så speciellt mycket, mest bara gått runt och väntat på Örjan. Jag har inte kunnat göra så mycket heller för jag har träningsvärk som heter duga. I låren, rumpan, ljumskarna och ryggen. Herregud vad det känner på att rida.
Fast min tremänning och mina syskon lurade med mig att följa dem ut och gå idag och jag tänkte att det är bra att röra på sig ännu mera när man har träningsvärk så jag hängde med. Det visade sig att dom hade planerat att gå i skogen på långpromenad och det var väll inte det allra bästa för mig. Jag hamnade 100 meter efter hela tiden. Men jag lyckades ta mig fram ändå.

Resten av dagen har jag hjälpt till att tvätta och vika ihop tvätt. Nu ska jag sitta här ett tag och sedan spela ett spel med famliljen och sedan HOPPAS jag att Örjan ringer och säger att han är påväg hem :)


Tisdag

Imorse klev jag upp ganska tidigt för att göra några småsaker innan jag skulle iväg till Malin.
Vid 11 for jag bort till henne. Först tog vi in hästarna och sedan ryktade vi dem och hedde på sadel och träns. Sedan skulle jag få testrida hennes islandshäst på deras plan för att se så att jag skulle kunna klara av att rida. Och det gick jätte bra så jag och Malin red iväg efter vägen sedan. Jag fick prova på att trava och galoppera också, vilket var riktigt kul. Och sedan när vi vände så bytte vi häst så då fick jag rida på deras nordsvensk, han var betydligt större men lika rolig ändå att rida.
Sedan stannade jag kvar hos henne. Vi såg på film och fikade. Och så pratade jag lite med Mattias och Erik också. För er som inte visste det så är Malin deras lillasyster.

Nu är jag hemma och väntar på middagen. Sedan ska jag och min tremänning Erika iväg på hockeyn. Jag vill verkligen att dom vinner, men jag hoppas inte för mycket. Det förvånar mig inte ett dugg om dom förlorar. 

 

Måndag

Lovet är sådär måste jag säga. Utan Örjan är allt inte perfekt, det är bevisat. Nog för att jag kan ha roligt utan honom också men det saknas alltid något. Och att vara ifrån honom många dagar känner på. Men nu är det bara imorgon kvar och sedan på onsdag kommer han hem igen. Vilket känns väldigt bra, jag längtar väldigt mycket.

Imorgon kommer nog dagen att gå fort också. För på dagen ska jag bort till Malin och rida och hjälpa till med hästarna. Det blir säkert kul för det var ett antal år sedan jag red! Sedan när jag varit där måste jag hem och äta och duscha och sedan ska jag iväg på hockeyn (Modo-Timrå). Men jag har inte alls några stora förväntningar.

Idag har jag inte gjort något vettigt alls. Vid 10 imorse gick jag till Gideå till farmor och hälsade på och stannade hos henne tills mamma slutade vid 4.
Nu ikväll var jag först i lagårn, vi var och jagade in dom sista fåren in i inhängnaden som dom har fått idag. Och så gav vi dem hö och så. Och sedan gav vi korna hö.
Efter att jag hade varit där for jag och övningskörde med pappa runt sjön och det gick ganska bra. Inga motorstopp eller så. Jag trodde att jag skulle få det för jag har inte kört nu på 3 veckor. Nu fick jag också prova på att köra i mörker för första gången och det gick bara bra.
Nu ska jag kollar runt litegrann här medans jag väntar på att Örjan ska ringa mig. Sedan blir det nog inte så mycket mera, sängen är efterlängtad faktiskt. Och imorgon blir det ingen sovmorgon eftersom att jag måste hinna med några saker innan jag far iväg till Malin.


Söndag

Inatt ställde vi om klockan till vintertid igen, och det gillar inte jag! Nu ikväll kommer det bli mörkt jätte fort, klockan 5 lär det vara ganska svart. Usch! Men det går inte att göra något åt. Vi har årets mörkaste månad framför oss nu och det är bara att ta de som det är. Sedan i december kommer snön (förhoppningsvis) och så en massa julbelysning och då gör det att det blir mindre mörkt. Och sedan i januari och februari brukar solen skina ganska så mycket. Och sedan i mars har det börjat vända igen. Och sista helgen i mars ställer vi om klockan igen till sommartid :) Det är bara så konstigt att den mörka delen av året går så långsamt medan den ljusa delen går alldeles för fort, man hinner aldrig riktigt njuta av det. Inte jag iallafall. Men visst november är väll bra också, man får mycket tid då till att mysa i mörkret.

Idag har jag storstädat mitt rum, det behövdes verkligen. På mina hyllor var det 1 cm med damm. Eller okej, jag överdriver men det var väldigt mycket iallafall. Men nu är hela rummet fräscht ett tag. Jag passade på att byta gardiner också. Jag hade tänkt vänta till första advent men jag var så fruktansvärt less på de som jag hade upp så jag var tvungen att byta ändå. Och så har jag tagit fram lite mer lampor som ska lysa upp här i rummet. Jag måste säga att det blev riktigt bra.

Jag har också under städningen hjälpt till med att få in fåren i stängslet och det är ganska svårt. Dom vill helst inte vara instängda verkar det som. Men tillslut så fick vi in alla. Imorgon kanske dom ska stänga nå mera stängsel och bara göra en liten fålla eftersom att betet är slut och då behöver dom inte ha någon stor hage. Huvudsaken att dom får plats. Sedan kör man dit hö så dom får äta. Ikväll ska jag faktiskt till lagårn också, till korna. Jag har inte varit där sedan i augusti :O Så det ska bli roligt att se hur mycket kalvarna har vuxit, dom lär har blivit ganska så stor vid det här laget. Och jag känner inom mig nu hur jag längtar att få komma till lagårn igen, den miljön trivs jag med så mycket. Jag måste börja vara mer där faktiskt. För det man trivs med ska man ju hålla på med.

25/10 = 3 månader
Japp, idag har jag och Örjan varit tillsammans i 3 månader. De månaderna har gått väldigt fort och jag har haft mycket trevligt under den tiden och jag hoppas att det blir mycket mer sådan tid i framtiden. Jag är verkligen hur lycklig som helst med hans sällskap. Och jag ställer upp på allt för honom och det gör såklart han för mig också. Han är världens snällaste kille! Och jag är så lycklig att jag har fått honom :)
Jag älskar honom mer än livet <3

(En teckning som jag fick av Örjan innan vi blev tillsammans och som hänger på mitt rum och där lär den få hänga ett tag till. Han är duktig på att rita) 

Lördag

Imorse fick jag sova till 9 sedan var det bara att kliva upp eftersom att jag skulle följa med familjen med till stan. Dom skulle på Coop, Ica Kvantum och Rusta. Jag hade ändå inget bättre för mig idag så jag tänkte att det är lika bra att följa med annars skulle jag väll ha suttit hemma och haft tråkigt. För Örjan är i Kärrsjö och jagar och han ska vara där tills på onsdag så jag får försöka klara mig utan honom några dagar nu. Det kommer att gå men det går inte att låta bli att sakna honom.

Igår stannade jag som sagt var i stan efter skolan eftersom att jag och Örjan skulle äta och se på bio. Det var riktigt trevligt men kvällen gick alldeles för fort. Bion var väll sådär, inte den bästa filmen jag sett men inte heller den sämsta.

Nu ikväll gör jag inte ett dugg, vilket är ganska tråkigt. Jag är van att alltid ha något att göra och nu när jag helt plötsligt inte har det så känns det så konstigt. Jag ska ringa Örjan tror jag så jag får prata ett tag :)

 


Fredag

Nu sitter jag på skolan igen, sista dagen innan lovet och det känns hur bra som helst :) Det ska blir riktigt skönt att få vila upp sig en vecka. Nog för att jag vet att den veckan kommer att gå otroligt snabbt. För en vanlig skolvecka går nog snabbt och då går en vecka då man är ledig ännu snabbare. Men när man kommer tillbaka till skolan sedan är det inte allt för många veckor kvar fram till jullovet. Vi har ju redan nu gått mer än halva terminen. Ganska ofattbart egentligen.

Nu har jag haft första lektionen och då återstår det bara 4 stycken lektioner till Bild, Medicin, Matte och Samhällskunskap. Det känns lite smådrygt men. Och till lunch är det inte den godaste maten heller, varmkorv och mos. Men man överlever nog ändå. Jag och Örjan ska ju som sagt fara och äta någonstans efter skolan så att. Och sedan halv 7 ska vi på bion, bröllopfotografen. Det kommer nog bli en lyckad kväll :)

Ha en trevlig helg och ett trevligt lov! :)

Torsdag

Nu är torsdagen bortgjord i skolan också, iallafall för min del. Jag har ingen sista lektion. Så nu sitter jag nere i biblioteket och kollar på några saker innan jag ska ner på stan. Jag har ingen brådska för jag måste precis som igår ta senare bussen eftersom att jag ska hem till Örjan. Men egentligen så lider jag inte så värst mycket av det. Ifjol gjorde jag nästan allt för att hinna med den tidigare bussen och gjorde jag inte det så ringde jag grannen och fick åka med henne hem. Jag är ärlig när jag säger att jag åkte max den senare bussen 10 gånger ifjol. Men saker och ting förändras och det är nog bra.
Iallafall så tror jag att jag ska gå ner på UH och sätta mig och läsa där medans jag väntar.  

Ikväll ska jag inte göra så mycket tror jag. Duscha är det enda som måste göras. Jag tror inte att Örjan har några planer för kvällen.

Onsdag

Så var det ännu en rätt så ondödig dag i skolan. Imorse hade jag ingen lektion eftersom att vi får arbeta självständigt under den lektionen. Sedan hade vi social omsorg och då redovisade vi Rädda barnen. Sedan lunch och nu sitter jag nere i biblioteket och väntar på att klockan ska bli 13.00 så att vi kan börja sista lektionen. Egentligen så skulle vi ha psykologi nu men läraren är inte här idag så vi skulle få arbeta självständigt. Men det orkar man ju såklart inte så då sitter man bara vid datorn istället.

Igår for jag som sagt var direkt hem till Örjan och var där hela kvällen. Eller inte hela för vid halv 8 gick vi hem till mig eftersom att jag skulle hämta några kläder. När jag kom hem fick jag veta att Karoline hade feber så nu tänker jag absolut inte fara hem förän på fredag kväll. Jag vill inte bli sjuk! Så jag tog med mig allt jag behövde till Örjan så att jag slipper fara hem något. Det innebär att jag måste vänta 1 timmer och 50 minuter på bussen idag bara för att jag måste ta senare bussen med Örjan för att komma hem till han. Men jag får som vanligt försöka fördriva tiden på stan. Igår när jag var hemma hade jag också fått ett brev från nått grejs som vill göra en undersökning. Det var ett häfte på ungefär 30 sidor tror jag, fullproppad med frågor om allt möjligt. Om man göra de där frågorna och skickar in det har man chansen att vinna pengar från 500-10 00 000 kr. Och då känner man ju att man kanske borde göra det, även om chansen är ganska liten att man vinner men man kan ju aldrig säga aldrig. Jag satt iallafall 1 timme igår kväll och kryssade i det där och gissa hur mycket jag hann? 1/4 max! Det där tar fruktansvärt lång tid!

Imorse satt jag och kollade om Bröllopsfotografen gick på bio på fredag och det gjorde den. Så nu har jag reserverat 2 platser. Jag längtar, inte bara för att jag ska på bio utan för att Örjan och jag ska göra något som vi i vanliga fall inte brukar. Det kommer bli trevligt :)

Tisdag

Ytterligare en skoldag som man inte behöver göra nått på. Imorse hade vi social omsorg och då gick vi igenom vad som kommer på provet efter lovet och lite andra saker. Sedan var det pyskologi och då fick vi arbeta självständigt med berättelsen som jag redan var klar med så det blev att sitta nere i biblioteket och läsa Veckor revyn och så läste jag fatiskt ett kapitel ur Flyga drake också. Men det skadar verkligen inte att jag läser några kapitel till. Nu har vi bara en lektion kvar och det är pyskologi igen och då ska vi bara börja planera inför kommande tema, jag skulle tro att det inte kommer att ta så länge. Så sen hade jag tänkt att gå och fika på UH och läsa ur boken lite till. Det är ju bra att försöka ta vara på tiden. För att bara gå runt på stan ger ju ingenting man blir bara less på det.

Jag ska åka direkt med bussen hem till Örjan och som jag sa förut så kommer jag nog vara hemma hos honom hela veckan. Jag tror inte att jag kommer sätta min fot innanför våran dörr hemma förän på fredagkväll. Ikväll blir det nog inte gjort så mycket eftersom att Örjans bror med tjej kommer och då blir det väll att sitta och umgås med dom skulle jag tro. Eller så blir att vara i garaget för jag vet inte om han har tänkt att skruva nått med sin bil eller hitta på nått annat tråkigt där.

För ett tag sedan fick jag ett sms av honom föresten där det stod "Du är de mest underbara jag vet <3". Jag blir så glad när jag får sådana sms (speciellt när smsen kommer från Örjan), de piggar upp så mycket och gör att hela dagen blir bra :) Andra typer av sms piggar också upp, jag blir alltid glad när jag får något på mobilen. Förutom om det är nått från Telia eller så.


Måndag x 2

Jag har inte så mycket för mig så jag skrivet ett inlägg igen. Egentligen så borde jag väll ta och läsa några sidor ur boken men det orkar jag inte om jag ska vara helt ärlig. Jag har iallafall kollat igenom orden i svenskan som vi ska kunna tills på fredag men jag måste träna mera på dem för jag kan inte alla ännu.
Jag var hemma runt 2 idag och då for jag direkt hem till Örjan sedan dess har jag inte gjort så mycket eftersom att jag fick så fruktansvärt ont i nacken och ryggen! Efter ett tag gjorde det så ont att jag var tvugen att smöja på med ipumetin. Jag vill helst slippa göra det men ibland så går det inte eftersom att värken kan göra så f*örbannat ont. Jag måste verkligen ta upp det hära nu för jag blir galen på det även fast jag är nästan säker på att det inte finns något att göra åt det, de är bara att fortsätta äta värktabletter och smörja in med ibumetin. Tragist!

Jag fick iallafall en jätte god middag här hos Örjan idag. Det var hemmagjorda älgbiffar med citron och en jätte god potatis till som var någon slags dressing över. Så nu är man riktigt mätt. Jag ska inte göra så mycket mera ikväll faktiskt. Det blir nog en tidig kväll och det är skönt.

Måndag

Igår åt Örjan och jag middag hemma hos mig. Mamma hade gjort nå kött som var riktigt gott och till det potatis, sås, sallad med fetaost och bröd. Efteråt var man riktigt mätt. Sedan bestämde Örjan och jag att vi skulle fara en sväng bort till farmor och hälsa på. Mest för att jag ville låna hennes dusch eftersom att den kan man få så varmt vatten i till skilland från våran. Hos hennes blev vi såklart erbjudna fika och det tackade vi ju inte nej till. Så det blev några bullar och kakor hos henne + kaffe. När vi sedan kom hem igen så kom Mattias för jag har lovat honom att han skulle få testa våran ratt till datorn. Så vi satt och spelade rally ett tag där på kvällen. Tidigare på dagen hade jag gjort iorning chokladpudding som stod ute i kylan och jag tänkte att de där måste vi ju äta upp annars bir det gammalt (eftersom att jag troligtvis kommer att bo hos Örjan hela veckan) så då tog jag fram det och så åt vi upp alltihopa. Efteråt var man ganska så mätt och ville inte göra så mycket mera. Det kändes som om man inte ville äta förän om typ 1 vecka. Men riktigt så funkar det ju inte.

Nu sitter jag i skolan igen och har "typ" lektion. Jag, Josefin och Sandra blev klara med vårat arbete så vi fick sätta oss och göra andra läxor. Så jag har suttit och gjort det sista på pyskologiberättelsen, så nu är den helt klar. Nu är det bara att försöka läsa någa kapitel ur boken Flyga drake och träna på orden i svenskan tills på fredag. Egentligen är det ju inte så överdrivet mycket att göra så jag har nog tid till att slappa också. 
Efter lunch har vi samhällskunskap och det är vi nästan klara med också så det blir väll att träna lite på det och sedan bara sitta och vänta på att lektionen ska gå så man får sluta. Och då åker jag som vanligt hem med Örjan och Tobias så att jag slipper vänta till 3 på bussen :)  


Jag är hjälpsam

Jaa, jag måste faktiskt säga att jag är det. Åtminstone ibland. Jag försöker att ställa upp så mycket som möjligt eftersom att jag hatar att säga nej till folk och såra dem. Fast jag har faktiskt lärt mig på senaste tiden att säga ifrån också. Men idag hade jag iallafall lovat Örjan att hjälpa honom att förbereda sig inför nått tal som han ska ha på tisdag. Och eftersom att jag verkligen vill att han ska få G så ställer jag såklart upp. Nu är vi strax klara och sen ska vi hem till mig och äta middag och vara där hela kvällen + natten :)

Lördag hela dagen lång

Imorse sov jag ut. Jag vaknade inte en endagång under natten och inte på morgonen heller. Utan jag sov som en stock fram till halv 10, riktigt skönt. Sedan klev jag upp, åt frukost, duschade och gjorde några småsaker. Sedan vid 12 hade Örjan jagat klart så då for jag hem till honom och var med han. Vid 3 tiden följde jag med honom och jobba i några timmar och sedan har vi bara sett på tvn. Nu är vi hemma hos mig och kommer att sova här för ovanlighetes skull.


En trevlig kväll

Kvällen har jag som jag sa förut spenderar med Örjan. Jag träffade han på stan vid halv 4 så jag var såklart med honom då tills bussen gick. Sedan så åkte jag direkt hem till honom och fick äta älgkött och potatisgratäng :) Efter att vi hade ätit skulle han iväg och balansera sina vinterdäck så då fick jag lov att stå och kolla på det i typ 2 timmar (de var väll de som gjorde lite minus på kvällen men men). När han var klar så åkte vi hem till mig och bara mös och hade det bra, det gillar jag. Men nu har han åkt hem eftersom att han ska jaga imorgon och måste kliva upp tidigt imorgon bitti. Troligtvis så ska jag vara med honom imorgon efter jakten, fast då blir det nog att följa med honom och jobba igen. Men det funkar det med :)


En kväll i grusgropen

Igår kväll skulle ju som sagt Örjan komma och hämta mig, vilket han gjorde också. Men han skulle iväg och jobba igen så jag fick följa med han då. Han jobbar med att sikta sand. Så han kör en traktor fram och tillbaka och siktar sanden som sedan ska lastas på en lastbil och köras iväg med och användas under vintern som sandnings sand ute på vägarna. Så jag fick sitta i traktorn med honom några timmar igår kväll men det led jag inte av. För vi hann prata ganska mycket vilket vi sällan hinner i vanliga fall. Vi brukar alltid ha fullt upp med andra saker så vi hinner typ aldrig ta några långa samtal. Sedan när vi kom hem var det bara att krypa ner i sängen direkt.

Idag är det en vanlig fredag, med lite små dryga lektioner. Men det får gå. Efter skolan ska jag, Josefin och Sandra gå och fika som vi nästan alltid gör på fredagar. Sedan ska jag åka hem till Örjan med bussen och vara med honom ikväll :)

Jag vet inte om ja hinner skriva ett inlägg ikväll också så jag säger det nu. Ha en trevlig helg!

En lektion ...

Idag hade vi bara en lektion! Vi hade ingen matte för läraren var inte där, så då hade vi hål fram till 12 då bussen skulle gå. Lite drygt var det att vänta på länge men man är ändå ganska van med att vänta nu för tiden. Så det gick väll rätt så bra ändå.

Ute i Svedjeholmen fick vi prova på några saker. HLR som var lite roligt. Sedan var det en "gubbe" som pratade och han var riktigt rolig för helt plöstligt så började han berätta om sin mössa och att han såg ut som en kärring i den. Haha. Sedan hade vi amulans då fick vi ta hand om en cykelolycka och ett bråk på en fest typ.
Sistsa stationen var att släcka en bil med en brandsläckare och att släcka en docka med en filt.
Bussen gick hem 10 i 3 så precis när den stannade vid Nola kom min buss bakom så jag kunde bara kliva på den och åka direkt hem, lyx! Så nu har jag precis ätit och om ett tag kommer Örjan och hämtar mig. Det kan inte bli så mycket bättre.


Torsdag

Ännu en ny dag som förhoppningsvis kommer att gå fort också. Dagarna brukar ju oftast göra det. Nu på förmiddagen har vi bara 2 lektioner, samhällskunskap och matte. Någon svenska hinner vi inte ha för klockan 12 ska vi åka med bussen ut till Svedjeholmen för vi ska ha krishantering där hela eftermiddagen. Kanske blir kul? Vi ska typ släcka bränder och sånt. Vi slutar strax efter 3 och då går bussen tillbaka till stan och sedan blir det bara att vänta på bussen som går hem.

Örjan är såklart ledig idag eftersom att det är på deras plats vi ska ha den här krishanteringen. Det skulle ju vara lite trångt om alla fordonare skulle vara där ute också och hålla på att köra runt med sina lastbilar. Så han får ha det bra hemma idag. Fast imorse fick han kliva upp halv 7 eftersom att jag sov hos honom inatt. Nog hade jag klarat av att kliva upp utan honom men han erbjöd sig och då tackar man ju inte nej. När jag kommer hem idag ska jag byta om och packa ner kläder som jag ska ha imorgon och sedan ska han komma och hämta mig. För tydligen så ska jag sova hos honom inatt också :)


Onsdag

Dagarna går ..... otroligt fort! Snart har halva den här veckan gått och man har knappt hunnit blinka. Men det är bra. Idag är det inte en allt för jobbig dag. Nu på morgonen har jag ingen lektion eftersom att vi får jobba själva när vi vill. Men jag stannade inte hemma för jag kommer mig aldrig för att göra något då så då är det lika bra att fara till skolan ändå och göra saker där istället. Jag ska försöka läsa lite ur boken i svenskan, men jag tror inte att det kommer gå så bra. Jag gillar inte att läsa böcker så är det bara.
Under dagen har vi 4 lektioner, söutar 15.10 så jag måste ta senare bussen hem. Och då åker jag direkt hem till Örjan och stannar hos honom ikväll också. Om jag ska sova där vet jag inte för han är ledig imorgon så jag vet inte om han har lust att kliva upp halv 7 imorgon då. Jag får se.

Igår kväll gjorde vi inte så mycket. Lyssna på min kära lillsysters tjat om vaccinationen mot svininfluensan. Jag blev så fruktansvärt less på henne för det var helt ointressant att lyssna på. Föresten så är jag jämt less på att lyssna på henne för hon tjatar jämt om helt ointressanta saker. Jag har funderat på att sätta på mig hörselskydd, det kan behövas för man får aldirg en lugn stund. Jag har blivit så van med att vara hos Örjan där det är tyst och lugnt så nu när jag väl är hemma är det nästan så att jag inte står ut.

Tisdag

Nu sitter jag i skolan och försöker skriva lite på pyskologin som snart ska vara klar. Jag har skrivit ganska mycket på den faktiskt, jag har bara 4 bergepp till som ska in i den sedan är den klar. Eller kladden är klar då, sedan ska ju allt renskrivas på datorn och så kanske jag måste skriva om delar av den.
Annars så är det en ganska slapp dag idag också. Imorse hade vi social omsorg, då var det brandövning så vi var tvugna att gå ut i kylan en stund.
Nu efter att jag har jobbat lite mera på pyskologin slutar jag eftersom att jag inte ska simma något. Jag har så ont i halsen och då är det onödigt att hålla på så att det blir värre. Så jag får gå på stan tills 3 då bussen går.

Örjan ska komma direkt till mig med bussen idag vilket jag tycker är bra. Vi är så sällan hos mig. Vad vi ska göra vet jag inte riktigt men vi hittar nog på nått. Vi ska iallafall äta brocolligratäng. Senare ikväll ska vi hem till honom och då blir det ju såklart att jag sover hos honom.

 


Söndag

Tyvärr är redan helgen slut men det är väll förståss inte lönt att hänga upp sig på det. För veckorna brukar ju ändå gå så fort så det kommer antagligen den här veckan göra också. Snart fredag igen :)

Idag har jag inte gjort så mycket, varit med Örjan bara. Imorse fick jag inte sova ut för Isabelle skrek jätte högt "Det är en varg i fårhagen, en varg, en varg, en varg" Men när jag kollade ut så såg jag ingen varg, utan en hund. Haha, det var jaktlagets hund som hade hoppat in hos fåren och höll på att jaga dem. Ingen större skada. Men jag fick inte sova :( Egentligen lika bra kanske eftersom att jag måste lägga mig tidigt ikväll för att orka kliva upp imorgon ;)


Lördag

Imorse sov jag ut, det har jag inte gjort på länge så det var riktigt skönt. Under dagen har jag inte gjort så mycket faktiskt, åt frukost i en timme tror jag. Sedan såg jag på Andra avenyn så nu har jag sett ikapp alla avsnitt. Man kan säga att jag tog det lugnt till halv 3 då jag och Erika for på hockeyn.

Matchen gick väll inte så jätte bra, förlust med 3-2. Modo är extremt dåliga i powerplay och det är synd. Efter macthen åkte jag och Erika på Coop och köpte godis för 2,90 :) Så nu kan man tröstäta. Det blir inte gjort så mycket annat ikväll. Jag tänker nog inte vara uppe så länge heller för jag känner att jag är ganska trött trost att jag sov länge imorse.










Fredag

Skönt att det är fredag och helg igen :) Nu är det bara 2 veckor kvar innan det är lov, tiden går faktiskt väldigt fort.
Idag på förmiddagen hade vi vanliga lektioner d.v.s svenska och bild. Sedan på eftermiddagen hade vi skoljoggen då vi ska gå runt höglandssjön (7km). Det gick väll rätt så bra, på en timme hade jag gått klart. Men man vart ganska less i benen och så fick jag skavsår på båda fötterna. Inte allt för bra men men. Vi slapp ju lektionerna på eftermiddagen och fick sluta halv 2, då är det värt det.

Efter det gick Sandra, Josefin och jag och fikade på UH. Och sedan gick jag och Josefin på stan. Jag köpte en tröja, en kofta, två linnen och en pillerask. Så nu måste jag nog spara lite pengar. Den senaste veckan har jag blivit av med väldigt mycket känns det som. För jag har betalat 3 hockeybiljetter också. 

Nu ikväll gör jag inte så mycket och det är skönt för jag orkar inte göra nått heller. I helgen kommer det bli fullt upp, jag måste hinna med en massa saker som jag inte gör då jag är med Örjan. Och i helgen ska jag inte vara något med honom eftersom att han börjar jaga igen. Så det blir att göra några läxor, skriva ett brev, se ikapp Andra avenyn, gå på hockey och bara rå om sig själv. Det kan vara bra ibland det med.

Ha en bra helg ♥


Torsdag

Nu har halva skoldagen gått, så det är bara 2 lektioner kvar. Fast vi slutar sent idag, halv 4. Fast egentligen gör det inte så mycket för då behöver jag inte vänta på länge på bussen, "bara" 40 minuter.
Idag ska jag åka direkt hem till Örjan också, jag är väldigt mycket där. Imorse kom jag på att jag har inte varit hemma sedan på måndagmorgon. Det är inte klokt. Men jag trivs så bra hemma hos Örjan, att få vara med honom är det bästa jag vet :)

Onsdag

Då var den här skoldagen avklarad också, skönt att mer än halva veckan är gjord :)
Idag på förmiddagen hade vi kris hantering så vi fick gå runt och lyssna på olika saker, poliser, amulansen, brandman.... Nästa torsdag ska vi ha praktiska övningar inom det. Det kanske blir kul?

På eftermiddagen har vi haft vanliga lektioner. Fast jag kan inte påstå att vi har gjort så speciellt mycket. På psykologin fortsatte vi skriva på våran "berättelse", men vi hade bara en halvtimmes lektion. Sedan hade vi medicin och då gjorde vi taktil stimulering, riktigt skönt. Och sedan på social omsorg såg vi på en film. Jag har precis slutat så nu väntar jag på bussen som går om ungefär en timme. Då ska jag åka direkt till Örjan hem (som vanligt). Det känns som att jag har flyttat in där.

Igår missade jag Andra avenyn igen, så nu ligger jag 3 avsnitt efter. Inte bra! Måste försöka att se ikapp dom någon gång.  

Tisdag

Vissa dagar är onödiga till tusen! Den här t.ex. Imorse hade vi social omsorg och då gick vi igenom handikappbegrepp och sedan fick vi skriva vad personer som har synskador, hörselskador, rörelsehiner och utvecklingsstörning kan få för hjälp.
Sedan hade vi pyskologi och då skulle vi fortsätta att skriva på "berättelsen". Läraren skulle iväg på nått klockan 12 så vi skulle få arbeta själv effektiv i 2 timmar. Och de där 2 timmarna fick vi lägga upp hur vi ville. Jag har jobbat 1 timme och den andra timmen gör jag någon gång då jag känner för det, inte nu iallafall. Jag kan lika gärna göra det hemma för jag vet att jag kommer hinna göra klart den här uppgiften ändå.
Nu sitter jag nere i biblioteket och har nyss ätit. Det var äckelmat, pyttipanna så jag åt inte speciellt mycket. Sedan blir det att gå ner på UH och köpa en macka och kaffe, mums :) Och vänta på att bussen går 14.55. Justnu är det 3 ½ timme tills dess. *Suck*

Jag ska åka direkt hem till Örjan då och vara med han ikväll också. Nog för att han ska byta däck på bilen och det intresserar mig egentligen inte men. Jag har inga läxor som behöver göras så då har jag ändå inget bättre för mig.

Måndag

Jag kan lika gärna passa på att skriva ett inlägg nu istället för på lunchen. För nu har jag rast till 10.00. Det är riktigt drygt när man ofta har så långa raster och lång lunch. Fast idag slutar vi iallafall tidigt, 13.30. Då åker jag hem så det känns skönt. Eller hem åker jag väll inte, det blir till Örjan men det räknas som hem det med :)
Imorse tog vi våran bil till skolan så att han ska slippa betala bensin varje gång, så då blir det att åka den racerbilen hem också.

Den här veckan känns ändå ganska så bra för vi har inga läxor eller prov under veckan (eller?). Fast det kan ju bli. Men det kändes som om det var lite mer att tänka på förra veckan. Och på fredag kanske jag har tur så att jag hinner med 2 bussen eftersom att vi har skoljoggen på eftermiddagen. Och så har Örjan slut på sin praktik så han kommer att åka buss varje dag med mig, helt perfekt.  


Söndag

Igår var jag i Agnäs hos några släktingar hela dagen så därför blev de inget inlägg igår. Och direkt på kvällen när jag kom hem så for jag till Örjan och sov över där.

Idag har jag inte gjort så mycket, följde med Örjan till stugan och sen har jag inte gjort nått alls. Nu är han hos mig iallafall och det var ett bra tag sedan, han sa till och med sova över och det kändes som om det var evigheter sedan. Men nu äntligen :)

Skola imorgon igen också, fattar inte varför helgerna ska gå så otroligt snabbt.




Fredag

Och så var det helg igen, väldigt skönt :) Den här veckan har bara flygit iväg för jag tycker att det precis nyss var måndag. Men det är ju bra att veckorna går fort nu så att det blir lov nån gång.'

Idag har jag haft tal i svenskan och prov om matspjälkningen. Och det är första gången som jag inte suttit och tok pluggat inför ett prov, jag brukar göra det 2-1 dagar innan. Men den här gången har jag faktiskt bara läst igenom texten 2 gånger. Däremot hade jag tränat ganska bra på de latinska orden så dom kunde jag. Men iallafall så gick provet väldigt bra ändå.
Talet i svenskan hade jag inte tränat ett dugg på. Jag gillar inte att stå längst fram och hålla ett tal och därför tänkte jag att det skulle gå åt skogen eftersom att jag inte hade tränat något. Igår på skolan skrev jag stödorden och så tänkte jag att jag skulle träna på det igår kväll men då var jag med Örjan hela kvällen så det blev ju förståss inte av. Men på något konstigt sätt så kunde jag hela talet idag när jag stod där. Jag fattar inte hur men jag behöver väll inte fatta heller, haha.

Annars har det varit en helt vanlig fredag, slutade sent som vanligt men det är sånt man får leva med. Det är bara att vänta 1 timme och 20 minuter på bussen, inget att göra åt.

Nu ikväll gör jag inte speciellt mycket, jag har varit ute och övningskört och jag fick inte motorstopp en enda gång :) Senare hoppas jag på att Örjan ska komma hem från stan så att jag får vara med han, men jag kanske inte ska hoppas allt för mycket, eller?

Trevlig helg :)


Torsdag

Det är inte klokt vad månaderna går, idag är det 1 oktober. Jag tycker nyss att det var 1 september. Jag tycker att dagar kan gå segt men månaderna flyger ändå bara iväg, vad beror det på?

Nu sitter jag på skolan och har haft 3 lektioner, bara 2 kvar med andra ord. På idrotten har vi konditionstest men jag tänker inte vara med eftersom att jag var så förkyld förra veckan och jag har fortfarande inte blivit rikigt bra, har så mycket hosta. Men jag får göra det där testet någon annan dag.

Idag slutar vi sent också, halv 4. Men det får gå, det är ju bara en dag i veckan så att. Men det är jobbigt att komma hem strax efter 5, man hinner inte göra allt för mycket då. Örjan har iallafall lovat att han ska komma till mig direkt efter att han har slutat så det bli väll någon gång runt 5 de också. Så kvällen är räddad iallafall :) Eller nä egentligen inte, jag borde träna på analysen som jag ska redovisa imorgon men det får gå som det går. Jag orkar inte med den nå mer. Jag tror att jag kan matspjälkningen iallafall och det känns bra :)


RSS 2.0