Söndag

Idag har jag inte gjort någonting, faktiskt riktigt skönt :)

Vid 4 gick jag till lagårn och då kalvade Sanna en kvigkalv som ännu inte fått nått namn. Det blev en grå och vit den här gången också. Men det är roligt eftersom att de flesta kalvarna brukar bli bruna och vit.

Jag, jag har faktiskt inget att berätta :P

Lördag

Vilken otroligt härlig dag! :D Inte ens jag kan klaga på vädret! För det är sånt här väder jag vill ha året om. jag älskar verkligen solen och värmen :D

Idag åkte jag ner till stan igen. Isabelle skulle ha avslutningskläder så först gick jag på stan. jag köpte ett par "piratbyxor", en tröja, en morsdags present, skissblock och tuggummi :) Sedan åkte vi oc hälsade på pappa på sjukhuset. Fortfarande vet de inte vad som är felet med honom, hm.

Sen när jag kom hem gick jag till lagårn men där hade det inte hänt någonting så det var bara allt det vanliga som skulle göras. Sedan cyklade jag en bit. Och nu gör jag faktiskt ingenting. Tänkte ta en macka med prickig kaviar, den är så god. Ni borde verkligen smaka den. Jag gillar randig också mycket, eftersom att den är mild. Men nu är jag börjat äta den prickiga så är den ännu godare eftersom att den är ännu mera mild. (den innehåller för dem som inte vet, mjukost och jätte lite kaviar).

Fredag

Idag började jag inte förrän 9.40 igen så jag åkte med grannen.
När lektionern började så berättade läraren att vi skulle få sluta 11.20 om vi arbetade bra. Och såklart så gjorde vi det så jag slutade 11.40 och då kom pappa och hämtade mig eftersom att han var hemma från jobbet idag p.g.a  att han hade så ont i magen.

Runt klockan 1 ringde pappa till vårdcentralen eftersom att han hade så ont och då sa de åt honom att han borde fara in på akuten. Så då ringde han mamma som fick komma hem från jobbet och skjutsa ner han till sjukhuset. Och då följde jag med. Så hela eftermiddagen och kvällen har jag sutti på akuten och väntat. Pappa måste stanna där över natten. Han kanske har magsår eller så är det nått med gallan. Han är van att råka ut för det mesta ... sjukhuset är inget obekant ställe för mig. För där har jag varit många gånger för att pappa varit sjuk på olika sätt.

Sedan när jag och mamma kom hem runt 8 ikväll så for vi och övningskörde och det gick ganska bra. Inget motorstopp :) Men att övningsköra med mamma var inte så bra för hon skrek typ hela tiden bromsa, bromsa. Eller sväng.


Efter allt så har det inte blivit någon lagård ikväll men jag överlever ändå :D Iallafall en dag!


Ha en bra helg :)


Torsdag

Idag har det inte hänt så speicellt mycket. På förmiddagen hade vi mänken och redovisade boken och det gick väll ganska bra, vi blev klara snabbt. Kanske alldeles för snabbt. Och på eftermiddagen hade vi natur och då blev jag Josefin och Sandra klara med staden så vi slutade strax efter 1. Och imorgon får vi sovmorgon eftersom att vi inte behöver ha natur då :D Under den här veckan har jag bara börjat normal tid två dagar och det är ovanligt men ganska skönt :D Nog för att jag ändå bara får sova en timme extra.

När jag kom hem så åt jag mackor och sedan gick jag och la mig i solstolen på altan och somnade där i typ 1 timme. Det var riktigt skönt. Och sedan gick jag till lagårn. Nu ska jag bara ta det lugnt, första kvällen nu på ett tag då jag inte har något planerat, det gillas :D

Onsdag

Idag började jag inte förrän klockan 10. Så jag satt nere i biblioteket och gjorde klart uppgiften till boken, så den är klar nu :) Men det blev inte mycket, bara en A4 och det är lite för att vara mig enligt Josefin och Sandra men det kanske beror på att jag tycker att det var så tråkigt ... och så har jag inte lagt ner så mycket tid på den eftersom att jag helt enkelt inte haft tid :P

Klockan 10 var det nån dansuppvisning i aulan som faktiskt var rätt bra. Ibland är det så tråkiga saker att kolla på där. Speciellt en gång när Sandra och jag kollade, då var det nått med musik och så fick man se på olika streck som for omkring. Intressant, nej! Så därför var det som var idag bra :)

Efter lunch hade vi medicin och mänken och sedan slutade vi 13.50. Men jag satt kvar på skolan till typ 14.20. Jag börjar bli så less på stan, konstigt.

Innan maten for jag och pappa ut och övningskörde en sväng och det gick ganska bra. Det enda jag måste träna på är att svänga. Jag kan på något konstigt sätt inte bedömma hur mycket jag ska vrida ratten. Men efter några gånger ¨får jag hoppas att det går bättre :) Man ska ju alltid ha någon svag sida. Växlingen får däremot jätte bra.

Sedan så har jag varit i lagårn också och burit tugnt hö :S Och jäklar vad det blåser ute, när jag skulle öppna en dörr i lagårn så flög den bara upp och jag med xD Och jag trodde att alla träd skulle tippa.

Tisdag

Idag var det friluftsdag. Vi skulle gå gula leden upp till masten på åsberget. Det gick ganska fort, men det var lite jobbigt iallafall när det var uppför. Vägen tillbaka fick vi gå själva. Sandra och jag gick väll antagligen ganska snabbt eller nått. För vi var tillbaka halv 12 och så var det bara att vänta på bussen i 3 ½ timme :/
Men Sandra och jag for och fikade och sedan kom Maria, så på sätt och vis så gick tiden ganska fort ändå.

I bussen satt jag med Mattias och då sa han åt mig att jag skulle följa med på cykligen som är varje tisdagkväll så det är vad jag har gjort ikväll. Ingenting utav boken är gjort! Jag skäms, men de blir att ta itu med det imorgon eftersom att vi inte börjar förrän klockan 10 :)

Måndag

Idag har jag varit trött hela dagen och haft ont i armen :S Och jag kan inte fatta varför jag har så himla ont där, för det brukar jag inte ha. Men då kom mamma på att det kanske är för att jag har övningskört, jag kanske har hållit i ratten för hårt eller nått xD

Idag har det varit en vanlig skoldag, vi fick sluta tidigare så jag hann med bussen :D

Ikväll har jag inte gjort så mycket ... och jag orkar inte göra nått heller.

Till Josefin
Imorgon har vi friluftsdag och vi börjar inte förrän klockan 9.00 och då ska vi samlas i klassrummet. Anette och Ewa-Britt ska gå med oss upp till masten. Du ska ha med dig matsäck. Vi kommer att sluta runt 13.00-13.30.
Idag har vi inte gjort så mycket. Börjat att skriva dikter på svenskan, något för dig va? Vi fick tillbaka nationella och matteproven. Och så på med grund fortsatte jag och Sandra med arbetet. Vi började med planschen :D

Söndag

Jag vill inte att helgen ska vara slut! Det känns så länge tills nästa ....

Idag har jag varit i lagårn typ hela dagen så inte har det blivit något skrivande om boken. Men jag kanske gör lite ikväll och resten får jag försöka göra på kvällarna nu till veckan. Och kanske en del även på skolan, för jag gör ändå inget under lunchen, så varför inte ta tid till läxor då?

Idag har jag faktiskt också kört bil för första gången i mitt liv :D Och det gick ganska bra.

Lördag

Vart helger tar vägen är en gåta för mig. Jag lyckas aldrig hinna med det jag ska göra. Nu är lördagen slut och jag har inte ens börjat med min uppgift till boken :S Och antagligen så kommer jag inte göra det imorgon helller, illa.

Igår kväll var jag iallafall på Varvsberget med mina grannar :) Dom bjöd mig på festlig fredag där, den här veckan var det amerikanskt tema. Det var revbensspjäl och kycklingklubbor, mycket gott.

Idag har jag varit i lagårn hela dagen, som alltid! :P Och ikväll när jag var där kalvade Elvira, det blev en kvigkalv som ska heta Harjet.

Fredag

Igår blev det inget blogginlägg, jag vet inte varför faktiskt.

Igår var jag i stan nästan hela dagen. Men inte på Örnexpo :P Utan på strömsknallen och Prylmannen. Och jag kan inte fatta varför det tog så lång tid.
På kvällen var jag i lagårn och stängde åt fåren utanför/bakom lagårn.

Idag har jag fortsatte med mitt arbete i lagårn. För idag gjordes det sista innan vi kunde öppna på åt fåren. Dom blev jätte glada när dom fick komma ut och spinga :) Speciellt lammen.
Nu ska jag strax dit igen och fortsätta med en massa andra saker.

Onsdag

Helg :D Det känns så otroligt skönt med en extra lång helg. På fredag kommer det kännas som söndag men då kommer man blir glad när man inser att det fortfarande är 2 dagar kver utav helgen :D

Idag har det varit en vanlig dag. Jag började inte förrän 9.40 idag också så jag kom senare till skolan. Och egentligen så skulle jag sluta 13.50 men bara för att en lärare är knäpp så slutade jag inte förrän 14.15!

Jag förstår inte hur hon kan vara lärare?! Man ska väll tycka att det är roligt på lektioerna och att man lär sig något. Och det är väll lite utav lärarens uppgifter, eller? Men denna lärare är så dålig! Hon förklarar konstigt och tror att man redan kan allt innan hon ens har börjat. Vi är väll i skolan för att lära oss saker? Om vi redan kunde allt varför är vi då där? Så när hon frågar en sak och ingen kan ska hon väll inte blir sur för det!! Och så håller hon tider jätte noga, man får inte hålla på med något annat under lektionen för då blir hon vansinning och man måste vara knäpp tyst. BLÄ! Jag önskar att man på något vis kunde få henne att sluta där .. men det går nog inte!

Ikväll har jag gjort lagårn och det gick bra :) Inga nya kalvar.

Tisdag

Den här dagen känns onödig. Först började jag inte förrän 9.40. Sedan såg vi på film i 1 ½ timmer. Nu efter lunchen har vi svenska men eftersom att jag är klar med min isländska saga som blev dålig så får jag för något annat. Men vadå något annat, det finns inte så mycket att göra. Visst, jag kan skriva om boken En blomma i Afrikas öken men jag orkar inte det nu och så vet jag inte vad jag ska skriva om.

Ikväll ska jag till lagårn och så ver det något mer jag skulle göra också men det har jag glömt så det var nog inget viktig får jag hoppas.

Måndag

Äntligen är den här dagen över. Jag har inte riktig varit mig själv idag. Och det är nog antagligen för att jag är förkyld, och nu hoppas jag verkligen inte att jag blir sjuk i helgen. Det klarar jag inte av!

Idag har de varit en helt vanlig tråkig måndag. Det enda som varit lite bra med den är att vi fick veta att vi har ingen matte imorgon. Så då börjar jag inte förrän  9.40 :D Lite sovmogonen kanske det blir, om jag får skjuts av grannen :)

Ikväll blir det lagårn.

Söndag

Nu är redan den här helgen över :O Vart tog den egntligen vägen? jag har ju inte hunnit med något av det jag egentligen skulle göra. Jag som hade tänkt städa mitt rum, svara på Madeleines brev, läsa boken En blomma i Afrikas öken och skriva lite på min isländska saga. Men nää, jag har inte hunnit med något av de sakerna :/ Det kanske är bra då att det bara blir en tre dagars vecka och sedan fyra dagar ledigt. Då får jag en massa saker att ta itu med. 

Det här är min att göra lista nästa helg (den är till för mig, som kom ihåg) och det kommer säkert att utökas ...
 ♥ Städa mitt rum + renbädda
 ♥ Läsa ut boken En blomma i Afrikas öken och göra uppgiften till den
 ♥ Svara på Madeleines brev

Idag har jag bara varit i lagårn också och hjälp till. Det är egentligen fruktansvärt vad de där djuren behöver mycket tid.

Och under helgen har jag fått riktig ont i halsen, det bara bränner. Så inte blir allt bättre av att jag håller på att bli förkyld heller. Så jag kan meddela att jag kommer inte att vara med på idrotten imorgon. Jag känner att jag klarar inte av de där "springtestet". Jag är rädd att det bara blir värre i halsen och det jag minst av allt vill bli just nu är sjuk! Men jag kan väll göra testet någon dag senare kanske :)

Och så kan jag även säga att idag är det exakt 2 år sedan jag och Elle kraschade i dödskurvan med våra cyklar. Det är en händelse som jag aldrig glömmer för dt gjorde så ont :P


Lördag

Jag tänker börja detta blogginlägg med att skriva om vad som hände igår eftersom att jag tydligen inte hann med att blogga igår :P

Jag tänker inte berätta speciellt mycket om dagen eftersom att det inte hände så mycket. Jag slutade 11.20, och visst det kanske är skönt. Men man blir ganska less när dét inte finns några bussar som får hem förrän kl 2! Så jag gick på stan i 3 timmar och födrev tiden. Att gå på stan är inte alls lika kul efter skolan som det är att gå på typ helgen, jag vet inte varför?

På kvällen for jag till Rundvik igen och kom hem någon gång strax innan 24.00 :P Jaa, det var min dag igår!


Återigen till idag LÖRDAG!

Klockan halv 9 blev jag väckt eftersom att vi skulle till stan idag och jag hade bestämt mig för att följa med. Jag köpte 5 bh:ar för 100 kr, ett bra köp eller hur? Och så köpte jag 2 tröjor. Vi var i stan till typ halv 2 :P

När jag kom hem skyndade jag mig bara att byta om och gick sedan till lagårn på direkten eftersom att jag visste att det skulle rengöras där idag.

När jag kom dit så hade en ko precis kalvat så vi fick lov att hålla på med den kalven ett tag. (det blev en kvigkalv som ska heta Gullan). När hon hade kommit på benen och ätit så fick vi lov att se till så att Fridolf (kalven som kom igår) också skulle få mat, men han vägrade att äta. Så det blev lite problem där också.

Och när vi hade hållit på med kalvarna ett tag gick jag och kollade till fåren och naturligtvis är det en tacka som håller på att lamma. Så då blev det bara till att kolla till henne ett tag.
Hon lammade ett stor bagglamm som ska heta Gabriel. Jag tänker inte berätta något mer om hennes lammning.

Efter ungefär 2 timmars slit med kalvarna och lammet kunde vi äntligen börja med det vi egentligen skulle göra - Ta bort all skit under korna som går i lösdrift. Och det tar ungefär som alltid ca: 3 timmar. När vi hade gjort klart det så skulle vi försöka få Fridolf att äta igen, men han vägrade fortfarande.

Medans vi höll på att få han att äta så råkade fjolårs kalvarna bryta ut sig från sin inhängad och smita till korna som står på bås :S Inte bra! För det tog ett bra tag att få dem därifrån, haha.

När vi ätnligen hade fått alla på plats igen så kunde vi ge dem mat efter flera timmars slit, som delvis var i onödan. För det visade sig att Fridolf faktiskt åt själv, vilket vi inte trodde att han gjorde. Vilken luring! Men bra att han äter iaf, vi var ju så oroliga att han inte skulle klara sig.

Strax innan allt var klart visade det sig att det skulle ske ännu en grej!! Jag brukar alltid vara den som ger alla djuren vatten det sista av allt som görs innan vi går hem. När man sätter på vattnet är det en spärr som måste slås på först och sedan slås av när man är klar igen. När jag hade fyllt den sista hinken med vatten så var korna så törstiga att jag stog och väntade på att dom skulle dricka upp vattnet så att jag kunde fylla på med en gång.Medans jag stod och väntade på det så såg jag att en kalv höll på att bli kliven på så jag gick dit. Och sedan glömde jag bort vattnet!!! Jag hade ju stängt av det med vanliga kranen men spärren var ju inte låst. Och självklart var det en kalv som hade varit där och lyckats få igång vattnet. Så när jag kom tillbaka ungefär 10-15 minuter senare var det en enda sjö i en del av lagården. Och jag skyller inte på någon annan än mig själv eftersom att jag gott och väl vet att allt var mitt fel. Haha, så då blev det att sopa ut en massa vatten. Jag kan inte fatta att det kan bli så fruktansvärt mycket vatten på bara några minuter. Jag kan lova, det var blev 100 liter ute på golvet, ojojojo.

Vid 9 kunde jag äntligen gå hem, efter 7 timmar i lagårn. Och då var jag extremt hungrig, så det var jätte gott med nudlar :D

Nu är jag riktigt trött eftersom att jag hållit igång exakt hela dagen.

Torsdag

Snart slutar jag för dagen och det känns mycket bra :D Då ska jag gå på stan ett tag innan bussen går hem vid 3. Jag måste verkligen köpa en mjukglass för det har jag varit sugen på jätte länge. Och så ska jag leta efter kläder, det kan behövas eller inte. Det känns som om min garderob är överfulla med kläder, vilket den här också. Men ändå så finns det alldels för lite i den som jag använder. Man har ju sina favoriter som man anvädner ofta :)

Ikväll ska jag inte göra speiciellt mycket, det är faktiskt riktigt skönt med sådana kvällar. Men det är just de kvällarna när man vet att man kan gå och lägga sig tidigare som någon ko eller någon tacka börjar kalva/lamma. Och då blir jag i lagårn till sena kvällen .. men det får man ta när det är sådana tider. Hösten är bra på sitt sätt då att det inte är så mycket just med lagårn. Men jag gillar ändå våren då det är kalvningar och lammningar. För finns det nått roligare ändå att vara med när en kalv eller ett lamm föds? Nej, nästan inte! Fast det hade ju varit som sagt roligare om dom kunde föda ut den dära ungen på typ helger och lov, men tyvärr så går det ju inte alltid :P

Onsdag

Nu är mer än halva veckan bortgjord, skönt :D Nu är det bara torsdag och fredag kvar och de dagarna brukar gå fortfare, kanske för att helgen kommer närmare? Eller så är det för att man slutar tidigare? Inte vet jag.

Idag började jag inte förrän 9.40 så jag åkte med min granne till skolan, fast jag kom ändå på skolan tidigt så jag gick ner till biblioteket och läste lite ur medicinsk grundkurs.
På engelskan såg vi på någon film. Efter lunch hade jag medicinsk grundkurs och mänken och dom lektionerna gick ganska fort :)

Efter vi slutade så jag jag Josefin och Sandra och fikade. Och då råkade Sandra söla ut sin latte, men det gjorde inget för jag fick mig ett gott skratt och hon fick ändå en ny :D Uh´s personal är bra.
Och så kan jag meddela att jag haft mina glasögon HELA dagen, jag är så nöjd över mig själv :)

Ikväll ska jag inte göra något utöver det vanliga ... gå och lägg mig tidigt kanske vore en bra ide?

Hm?

Nog har jag försökt att glömma
Vakna upp och sluta drömma
Du följer varje steg jag tar
Skuggor slöjar mig om natten
Jag kan ännu höra skratten
Kom hem igen
Jag finns kvar här än

Säg att du har ångrat dig
Visst är du väl snart tillbaka
Säg att du har saknat mig
Lova mig att allting ordnar sig


Jag struntar i om stjärnor dör
Om solen inte längre lyser
Jag går ändå här och fryser
Min säng står bara tom och kall
Allt jag önskar är att höra
Hur du viskar i mitt öra
Du kommer hem
Hem till mig igen

Säg att du har ångrat dig
Visst är du väl snart tillbaka
Säg att du har saknat mig
Lova mig att allting ordnar sig


Du finns överallt, du dröjer kvar
Jag kan bara inte glömma dig


Tisdag

Nu sitter jag och har engelska. Jag ska skriva en berättelse med vårdord. Det går framåt sakta med säkert. Men jag är så himla hungrig att jag typ inte orkar skriva så mycket :P Jag blir jämt hunrig när jag vet att det är god mat. Och det är de idag för det är makaroner och köttfärsås och jag ÄLSKAR allt med pasta. det spelar ingen roll vad det är till. Allt är gott.
Hemma kokar jag alltid nudlar, eller inte alltid men väldigt ofta. Dem kan man äta som de är :D Bara att he på lite ketchup.

Efter lunch har vi svenska och då ska vi fortsätta att skriva på våran isländska saga. Haha  min kommer inte att bli bra, men det skiter jag faktiskt i. För det är så himla tråkigt att skriva den där sagan.

Efter skolan så ska jag åka hem med 3 bussen, så jag är hemme tidigt idag :D Imorgon ska jag kanske åka med grannen till skolan eftersom att jag inte börjar förrän 9.40. Så då får man sova en halvtimme längre. Jag tror inte att man blir nå mindre trött av det men .. :P

Måndag

Idag har det varit en vanlig skoldag. Bara de att jag har varit så nervös hela förmiddagen inför det muntliga nationella som jag hade efter lunch. Men som tur var så fick jag ett Godkänt :) Inte g- den här gången heller utan ett helt vanligt G. Så nu är jag lugn! Jag hade nog inbillat mig att det där nationella provet skulle vara svårare än vad det var också.

På gympan idag skulle vi springa. Jag gjorde så gott jag kunde. Men ibland eller ganska ofta var jag faktiskt tvugen att gå eftersom att det gör så fruktansvärt ont när jag joggar :S I  vänstra höften såklart men den här gången även i högra benet eftersom att jag fortfarande har kvar min blåning och den ömmar ganska mycket.

När jag kommer hem idag så ska jag dirket åka och klippa mig. Men jag ska bara toppa och klippa upp det lite :P
Sedan när jag kommer hem därifrån så ska jag till lagårn och sedan sitter jag väll vid datorn. Jag tänker iaf inte träna inför matte provet imorgon för jag känner att jag kan det så pass bra ändå :)

Söndag

Igår hade jag inte tid att skriva något inlägg, tyvärr! Men jag får väll försöka skriva nu istället om allt som hänt. :P

På fredagkväll for jag som sagt var till Rundvik. Jag fick åka traktor och så fick jag kaffe, trevligt! Det var faktiskt så trevligt att jag bestämde mig för att följa med på lördagen också :)

Lördag:
Jag vaknade tidigt även fast jag hade varit upp sent kvällen innan. Klockan 2 skulle jag fara på K konfirmation så jag gjorde mig iordning inför det. Själva konfirmationen tog typ 2 timmar och sedan när vi kom hem så skulle vi äta. Så sorgligt nog missade jag lagårn igår. Men jag överlevde ändå.
Sedan klockan 8 åkte jag till Rundvik igen med E och M, den här gången med lastbil. Alla här hemma tyckte att det var jätte kul att jag for iväg för hela familjen stod ute på altanen när vi for och gjorde typ vågen, hahahaha!
När jag kom hem inatt (ja, de blir länge där) så upptäckte jag att jag hade ont i mitt högra ben och då fick jag lov att kolla vad det var som gjorde ont. Och det var ett stort blåmärke där :D M höll tydligen på att ta död på mig i traktor för det måste ha kommit ifrån när han råkade köra in i en sak och det tog tvärstopp. Jag flög väll in i nått med benet då. Men allra värst är det inte.
Och Josefin det var mycket illa att du inte svarade när vi ringde igår kväll :P:P:P:P

Söndag:
Idag har jag inte så mycket för mig. Jag går till lagårn och tar igen det jag missade igår ;) Och så kan jag meddela att kalven som föddes i torsdags heter Emil och han är verkligen en riktig buse. Så han har nog ändå fått ett passande namn :)
Ikväll ska vi äta smörgåstårta. Den är både för att K har konfirmerat sig och för att pappa fyller år idag :D

Fredag

Nu är fredagen skoldag också bortgjord och ingen mer skola förrän på måndag :D Det känns mycket bra med en helg igen. Fast konstigt nog så har jag inte längat allt så mycket efter den. Kanske för att jag måste på konfrimation hela helgen? Min lillasyster konfirmerar sig nämligen i helgen och då måste jag vara där eftersom att hon var på min konfirmation. Annars skulle det ju blir orättvist enligt henne.

Nu sitter jag kvar på skolan och väntar på att bussen ska gå, det är en halvtimme kvar. Så snart ska jag ner på busstationen. När jag kommer hem så ska jag nog gå och vila ett tag, det skulle behövas. Men om det blir så vet jag inte för jag lyckas alltid komma på något annat som jag borde göra. Och när man ligger och ska vila och börjar jag bara att tänka på en massa andra saker och så blir det ingen vila av alltihop :P Efter maten ska jag till lagårn en snabbis eftersom att jag sedan ska iväg till platsernas plats! Haha, oj vad "kul" det kommer bli.

Ha en bra helg :)

Torsdag

Jag kunde inte skriva något inlägg igår för jag hade inte tid. Hela kvällen var jag i lagårn för Stina kalvade. Det blev en tjurkalv som inte fått något namn ännu.

Iallafall så hände det inte så speciellt mycket igår på dagen. Jag hade nationella på morgonen och det gick väll sådär. Jag kan verkligen inte påstå att det gick bra. Inte hörförståelsen iallafall! Men det är som det är.
Jag slitade 13.40 som jag alltid gör på torsdagar så då gick jag på stan och köpte en tröja och ett linne på H&M. Och sedan följde Maria mig och fika och så kollade hon på mina filmer på kameran. Inte för att jag tror att hon tycker att de var så intressanta men ... Alla var ju bara på fåren, lammen och Jan Öberg ;)


Onsdag

Nu sitter jag igen och väntar på min granne som slutar runt halv 4. Idag slutade vi 3 eftersom att vi skulle få tillbaka några arbeten som vi gjort. Men man kan blir irriterad på sådana saker... speciellt när man har en lärare som är konstig eller vad man ska säga? Jag fick sitt en hel timme och inte ha något att göra bara för att hon ska prata med alla så himla länge. Tack vare det så förstod jag att jag inte skulle hinna med 3 bussen. Men nu är det som det är, så det struntar jag i nu.

Ikväll måste jag träna på provet som jag har i mänken på fredag, eller måste kanske jag inte ska säga men jag bör. Fast sedan får jag se hur det blir. Jag brukar säga att jag ska göra en massa saker och sedan blir det inte p.g.a något annat som hindrar. Så det är en sak som ni faktiskt inte ska ta för givet. För jag har extremt mycket att ta itu med på mina "lediga" stunder från skolan. Det mesta handlar ju såklart om lagårn, för där finns det ALLTID en massa saker att göra. Ibland alldeles för mycket ... och speciellt nu på våren. Ibland händer det att jag är alldels för stressad och får panik över saker som jag måste göra och det är i de stundera (läs inte detta Sandra och Josefin) som jag faktiskt inte vill gå omvårdnadsprogramet! Då önskar jag att jag hade valt naturbruk istället.
Men när jag har koll på läget och inte har allt för mycket att föra så ångrar jag inte ett dugg med att jag gå omvårdnad. Det känns helt rätt. Så var inte oroliga.

Och så ska jag meddela att min käraste Janne Öberg inte kommer att spela i Malmö nästa säsong. Och visst det är jag glad över men inte om han kommer att spela i Norge, Danmark eller Österrike för då blir han ju ännu längre från mig och det blir ännu svårare att komma på matcher där han spelar. Så jag hoppas verkligen att han väljer någon klubb inom Sverige, det spelar då ingen roll vilken klubb. För att han ska komma tillbaka till modo är väll bara till att glömma. Det förblir nog bara en dröm.

Imorgon har jag nationella i engelska. LÄS OCH HÖRFÖRSTÅELSEN!!!!! Det känns inte allt för bra eftersom att det är den delen som jag tycker är svårast och så får man typ panik över att det är för lite tid. Men det är bara till att försöka ta dte lugnt, inte stressa upp sig för mycket. Men hur lätt är det?
Nu har jag skrivit mycket, men det är roligt när folk skriver långa inlägg tycker jag. Men det kanske bara är jag som tycker det så det kanske inte är någon som har läst igenom det här inlägget, eller? :)

Tisdag

Idag har det bara varit en vanlig dag så jag tror inte att jag har något speciellt att berätta. Bara att jag är mycket less på det mesta och vill helst bara gå och lägg mig. Hoppas det blir en bättre dag imorgon. När jag har "dåliga" dagar beror det mycket på vädret. För när det är dålig väder får jag ondar i höften och så blir jag bara allmänt på dåligt humör. Jag är en människa som skulle vilja att solen lyste jämt. Det kansek någon har märkt med tanke på att jag jämt vill ha värme och att jag jämt sitter och kollar ut genom fönsret ihop om att det ska sluta regna, haha.

Måndag

Äntligen är måndagen över för den här veckan. Eller ja, själva dagen är ju inte slut med skoldagen. Nu väntar jag på min granne som jag ska åka hem med eftersom att jag missar bussen precis då jag slutar 15.10. Tråkigt men sant!

Idag har det varit vanliga lektioner. På idrotten kunde jag inte vara med p.g.a min höft/ben som även idag gör väldigt ont. Så jag fick räkna poäng istället. Efter att ha stått stilla i en timme med en tunn jacka, inga vantar i dagens kyla så var jag alldeles frysen. Och fortfarande har jag inte fått upp den riktiga värmen, illa! Så nu blir jag väll förkyld på alltihop!!

På eftermiddagen har jag ärligt talat inte gjort ett dugg. På engelskan blev det inte gjort speciellt mycket, jag letade några ord i en ordbok i kanske 10 minuter, sedan satt jag och prata med Josefin och Sandra. Och på matten likaså. Sedan på sista timmen skrev jag bara det som skulle skrivas, men det känndes onödigt eftersom att jag aldrig läser anteckningar sedan. Det går ju mycket bättre att läsa i boken.

Ikväll ska jag svara på Madeleine´s brev (om jag hinner vill säga) och så ska jag slå in Sandras present. Och självklart ocksågå till lagårn, men det kanske jag egentligen inte ska behöva skriva för ni vet ju ändå att jag går dit varje dag vid de här laget. Så det kanske är bättre att skriva att jag inte ska till lagårn om det skulle vara så, eller?

Söndag

Idag har jag inte gjort så mycket. Iallafall inte gjort något speciellt, man gör väll alltid något så det kanske är konstigt att säga det. Jag har läst lite av boken som vi håller på att läsa i mänken och så har jag varit ute.

Och så kan jag meddela att jag inte mår bra nu! På eftermiddagen fick jag ont i höften, som jag kan få lite nu och då :/ Nu har smärtan gått ner mot benet också och det gör så fruktansvärt ont. Det är synd att de inte går att beskriva hur ont det gör. Jag hatar verkligen detta, varför har jag så här ont och bara är 17 år? Nu kan jag inte göra något, bara gå lugnt. När jag skulle klättra över en grind i lagårn gjorde t.o.m det ont! Jag blir så ARG!


Skola imorgon och det känns sådär ... Det har varit så skönt nu att ha en extra lång helg :)


Lördag

Det enda jag har gjort idag är att vara på pappas kusins bröllop. Det tog ganska länge. I och för sig så började det inte förrän kl 14 men på förmiddagen vart det ju inte gjort någonting annat än att göra sig iordning.

Jag hann faktiskt gå till lagårn nu ikväll vid 9 också ;) Vermona hade lammat, det blev ett tacklamm som ska heta Dotti.

Fredag

Idag har det kännts som lördagen hela dagen, men då är det skönt att sedan få inse att det faktiskt bara är fredag :D Och en ny månad dessutom, det är inte klokt vad månaderna går fort.

Idag har jag varit i stan, letat skor åt Isabelle och köpt hem pizza. Och imorse sov jag till halv 11, det var riktigt skönt att få ha en sovmorgon för det var ett tag sedan nu. Förra helgen blev ju som den blev.

Ikväll har jag varit i lagårn och sedan var jag med Elisabeth. Vi gick ut med Texas och sedan poppade vi popcorn som blev lite brände, men det hör mig till.

Imorgon ska jag på bröllop ...

Ha en trevlig helg :)

Blickarna som du mig sänder
tänder nå't varmt inom mig
det är nå't härligt som händer
som fångar och drar mig till dej

RSS 2.0