Tisdag

Det märks nästan att jag inte sitter mycket vid datorn nu va? Jag har inte bloggat sen i lördags.
Men jag lever ändå och ni får vara beredda på att jag inte kommer blogga varje dag nu under sommaren, det är så mycket annat som jag vill hinna göra :)

Jag ska säga att jag har redan badat 10 gånger iår iallafall. Jag vet inte vad det är med mig, jag börjar nog bli lite konstigt för jag brukar sällan bada. Och en sak som är ännu konstigare! Jag har INTE varit i lagårn på typ en vecka. Jag kän
ner helt enkelt inte för att gå dit. Men en paus därifrån kanske inte skadar.

Och nu jobbar jag bara 3 dagar till, känns riktigt skönt. Fredagen är efterlängtad både för att jag slutar jobba och sen så kanske det händer andra saker då också. vem vet.

Lördag

Idag har jag inte gjort speciellt mycket bara latat mig :D Eller imorse var jag och mamma i stan och lämnade in min mobil som gick sönder igår. Inget allvarligt, bara en sak som hade lossnat. Så nu får jag klara mig med min gamla mobil i några veckor, men det ska väll gå. Men jag känner att jag saknar min kära nokia ändå :P

Jag kan också säga att jag har badat två gånger idag. En gång i Skråvika med Malin och Issi och en gång här hemma med familjen.

Jag trodde aldrig att jag skulle kunna bli riktigt kär i någon annan men nu har jag blivit det! Jag insåg att vad tusan håller jag på med, jag kan inte förstöra hela mitt liv för en kille som inte är intresserad av mig. Men under alla år jag varit kär i honom så har jag alltid hoppats på det bästa. Och det var för att jag var så otroligt kär i honom. Därför trodde jag att jag aldrig skulle kunna glömma honom men nu har jag gjort det. Eller glömt och glömt honom kanske jag inte har gjort, men jag är iaf inte kär i honom längre. Jag har istället blivit kär i någon annan och jag hoppas att det kommer gå bättre :)

"Den som väntar på något gott, väntar aldrig för länge"

Torsdag

Nu är det bara en dag kvar på den här arbetsveckan och sedan är det bara en vecka kvar. Sedan har jag sommarlov på riktigt och det är efterlängat :D

Idag har jag varit ute i solen och värmen igen, det är varmt kan jag säga. Men aldrig att jag skulle börja klaga på värmen för jag älskar den. Enda tiden på året som jag slipper frysa :)

Igår badade jag för första gången iår :D Och det var inte alls kallt. Jag badade ikväll också och då hade jag termometern med mig och det var 22 grader. Jag som egentligen är en badkruka kan inte fattar att jag redan har badat.
Ifjol badade jag INGENTING på hela sommaren för att jag jämt tyckte att det var för kallt :P

Igår kväll när jag skulle kolla kvigorna som var ute på grannens gård i en hage så hade en utav dem hoppat ner i göseln och satt fast där och höll på att sjunka! Så det blev en snabbt räddning av henne eftersom att dom sjunker så snabbt och då dränks dom ju. Men hon klarade sig. Men när hon kom upp ur all skit så var hon inte vacker, hon är i vanliga fall alldeles vit men då var hon verkligen inte vit. Så det var bara att ta fram vattenslangen och spola av det dom gick.
Ikväll har jag inte varit där så jag vet inte hur hon mår nu ..

Onsdag

Genom att jag jobbar på vardagarna så finns det inte så mycke att skriva här i bloggen. Och när jag kommer hem är det en massa andra saker som jag vill göra så jag hinner inte sitta vid datorn. Och egentligen så ska man ju vara ute på sommaren :D
Men iaf å kan jag berätta att jag har krattat och dragit ränder på grusgravar i 2½ dag nu och jag är ganska så less på det, men ändå så är vi inte klara ännu så vi måste fortsätta imorgon. Jag får så ont på ett ställe i ryggen av det, men Emma och Sandra tryckte där och då blev det bättre. Jag hatar när jag får muskelknutar som gör fruktansvärt ont.

Söndag

Idag har jag inte gjort speciellt mycket, latat mig skulle jag vilja säga. Badat fötterna i sjön för att känna hur varmt vattnet var (inte så jätte kallt, men inte tillräckligt varmt för att bada), ätit glass och bara tagit det lugnt. Men det är väll de man ska göra på sommaren? :D

Ikväll ska jag till lagårn iaf, de är då ett som är säkert :D Jag börjar få ont i magen för att jag inte varit där på ett tag.

Lördag

Igår kan jag inte säga att jag gjorde speciellt mycket. Vi hade några släktingar på middag, vi åt buffe som mamma och jag gjort. Rätt gott. Och till efterrätt jordgubbar och glass.
Efter maten for jag med Mattias och fiskade och sedan for vi hem till mig och åt tårta. Mer gjorde jag inte på självaste Midsommar :) Vad gjorde ni?

Idag gör jag inte heller speciellt mycket, men det är skönt. För jag hatar när jag har en massa att göra. Nu kan jag äntligen bara få ta det lugnt :) Ikväll ska vi bort och äta och sedan vet jag inte riktigt vad som händer. Det blir iaf ingen lagård. Jag har inte varit i lagårn på 4 dagar :O Jag börjar nästan fråga mig själv om jag blivit sjuk. Igår frågade rakt min granne om hon skulle måsta skriva ett avskedsbrev eftersom att jag inte varit där. Men jag har bara inte orkat och så har jag haft annat för mig. Men glömt lagårn har jag absolut inte gjort. Jag saknar den nu och kommer vara där mycket imorgon. Om jag inte får nått annat som måste göras ;)

Fredag

Jag är ledsen men jag har inte haft tid att blogga nu på två dagar. Jag har gjort en massa annat så att jag helt enkelt inte haft tid att vara vid datorn.

I onsdags jobbade jag hela dagen som vanligt. Och på kvällen var jag med Elisabeth eftersom att jag behövde prata med henne.

Igår jobbade jag såklart också hela dagen. Så nu är 5 dagar/en vecka avklarad. Bara 2 veckor kvar och sedan sommarlov på riktigt :D Igår kväll åkte jag och hela min familj till stan för att handla mat till midsommar. Så då gick den kvällen till det.

Idag ska jag hjälpa mamma med maten och sedan ikväll kommer några släktingar från Stockholm hit. Trevligt.

Ha en bra midsommar :)

Tisdag

Idag har jag också jobbat så det har inte hänt så mycket annat. Planterat blommor och rensat ogräs.

Nu ikväll har jag inte heller gjort speciellt mycket .. och jag har ingen lust att göra nått heller :)

Måndag

Imorse var det bara att kliva upp halv 7 igen eftersom att det stod jobb på schemat. Men det gick ändå ganska bra, lite trötthet får man väll stå ut med.
På förmiddagen var det hyffsat bra väder, inget regn iaf. Men på eftermiddagen regnade det HELA tiden utan uppehåll. Jätte trevligt att vara ute då :D

Ikväll har jag inte gjort så speciellt mycket, varit i lagårn. Nått mer orkar jag inte göra för jag har ont i min höft. Imorse låste den sig, illa!!!

En fråga: Hur vet man egentligen om man är kär?
Jag har varit kär länge men jag minns inte hur det var när jag började bli kär. hm?

Söndag

Idag har det regnat hela långa dagen, men det är lika bra att det regnar när det likst har börjat. För det är ju så torrt ute. Hoppas bara inte att det regnar imorgon eftersom att jag jobbar och måste vara ute hela dagen.

Idag har jag varit i stan och köpt 5 elefanter till min samling :D Jag är så glad för jag älskar verkligen elefanter. Så nu har jag ställt ut de elefanterna tillsammans med alla andra i mitt rum. Det börjar faktiskt bli ganska många nu. Säkert 20-30 stycken. Men jag vill ha ännu flera.

Ikväll har jag varit i lagårn och gjort allt det vanliga. Och så har jag kommit fram till (igen) hur gärna jag skulle vilja ha en kille :D Det är bara det som typ fattas i mitt liv ...

Kalvarna

Det är är de flesta av årets kalvar. Söta eller hur? :)


Fredag

Helg igen och det känns skönt med sovmorgon i två dagar nu. Imorse var jag tvungen att kliva upp halv 7 eftersom att jag har jobbat idag. Och på måndag blir det jobb igen. Men bra att tjäna in pengar, för de behövs alltid :)

Jag har egentligen inte speciellt mycket att säga om den här dagen. Återkommer väll imorgon.

Ha en trevlig helg :)


Torsdag

Idag var jag ledig från skolan. Men jag klev upp halv 8 ändå eftersom att jag skulle på Isabelles brännboll som skulle börja klockan 9. Men sedan visade det sig att de inte skulle börja förrän 10. Ganska irriterande men..
Efter brännbollen (som inte var så speciellt kul att se på, dom slogs och bråkade bara mest. Och var sura) så for jag till farmor och fikade.

Ikväll ska jag först till lagårn och hjälpa till och sedan direkt åka på Isabells avslutning som börjar halv 8 tror jag :P

Imorgon ska jag börja jobba.

Onsdag

Idag började vi som sagt var inte förrän 1 så jag körde moppe för första gången in till stan :) Det gick bra också, inga större probem. Men när jag skulle hem så regnade det och jag blev gasnska blöt och kall innan jag hade kommit mig hem. Men det var ändå så värt att köra moppe för annars hade jag fått vänta på skolan i eveigheter. Och vem vill det?

Idag var det också min sista dag i skolan det här läsåret. Nästa gång jag kommer till skolan går jag i OP2, haha känns konstigt om man tänker efter. Imorgon har jag iallafall tagit ledigt så då ska jag kanske på Isabelles brännboll och avslutning om det inte regnar. Då tror jag faktiskt att jag stannar hemma. Jag börjar få nog av regn!

I lagårn händer det mycket roligt nu, det föds nya kalvar hela tiden. Men tyvärr så måste det hända tråkiga saker ibland också. IDAG var det en sådan dag!
En KO, Jenny dog inatt/imorse! Man är förberedd på att sånna saker kan hända men ändå blir man hemskt ledsen och förvånad när något sånt här händer. Det är första gången som en ko dör för oss och därför är det nog extra konstigt. Och att det dessutom var en helt underbar och snäll ko gör inte saken bättre. Jenny har alltid varit en ko som alla gillat. När hon var kalv följde hon efter alla och ville att alla skulle kela med henne. Som vuxen ko har hon också varit så. Hon vill alltid ha kontakt med en.
Igår kväll kalvade hon en kvigkalv (Maja). Allt gick jätte bra och hon tog hand om henne. Men imorse låg hon död och hon hade fött ut livmodern och hela alltet. Ingen vacker syn kan jag säga, allt var bara äckligt.
Vi kommer göra allt för att Maja ska klara sig, förhoppningsvis så kan Jessica adoptera henne. Men det är inget man kan lita på.
Jag blir bara så LEDSEN när det är Jenny som dör. :( :( :(


Tisdag

Som jag skrev igår; den här dagen kommer bli onödig! Och ja det kan man också säga att den varit. Vi började 9.40 och då skulle vi bara prata med läraren om vad vi skulle få för betyg i engelska och svenska. Det gick ganska fort, jag var sist och jag var klar 10.30 och då slutade vi , hm? Och såklart så är jag tvungen att vänta på bussen i några timmar eftersom att den inte går förrän klockan 3! Irriterande!
Iallafall så fick jag G+ i engelskan, det var som att han vill ge mig ett VG men inte kunde göra det. Men jag blev mycket glad över ett G, jag förväntar mig verkligen inget högre :) Och att det dessutom vart ett plus den här gången är ju bara bra. I Svenskan fick jag VG+, mycket plus hit och dit men eftersom att det ändå bara är ett VG. De betyget är jag också nöjd över eftersom att jag inte gillar svenska heller, haha. Vilket ämne gillar jag egentligen?

Imorgon är det en lika konsigt dag, vi börjar 13.00 och slutar 15.00. Först tänkte jag, hur ska jag göra med mina busstider som är så bra? Men då kom jag på att jag ska köra moppe. Nog för att det kanske tar 1 timme att kör men de är det värt. För då kan jag fara hemifrån runt 11 och sedan kan jag fara hem direkt när vi slutar och hinna hem innan bussen :) Smart!

Sedan på torsdag är det sista dagen och då ska JAG vara ledig :D Ganska så skönt. 2 timmar till på skolan sedan sommarlov, hur härligt är inte det om man tänker efter? Det var ju nyss sommar och nu är de det igen :D Jag är G L A D!

Måndag

Jag sa ju redan igår kväll att jag inte mådde riktigt bra och jag gjorde inte det imorse heller. Så jag var tvugen att stanna hemma från skolan. Jag hade hoppats på att inte behöva göra det nått mer det här läsåret, men man kan ju tyvärr inte göra något åt det. Jag mår iallafall bra nu och kommer förhoppningsvis till skolan imorgon :) Inte för att det kommer att hända så mycket där tror jag, kanske mest bara betygsnack?
Idag missade jag ju "klassen dag" eller vad man nu kallar det. Det är synd, för jag tror att det faktiskt kan ha varit ganska roligt eller har jag fel?

Idag har jag då inte gjort så mycket mer än att ligga i soffan och se på tvn och svara på Madeleines brev. Nu ska jag äta middag snart och sedan gå till lagårn. Då kan jag lova att jag kommer bli helt frisk igen :D För Josefin och Sandra erkänn att ni saknar mig när jag är borta en dag? ;P

Kan någon säga när vi börjar imorgon också? 8.10 eller 9.40?

"Åsikter är som spikar;
Lätta att hamra in men svårare att dra tillbaka
och ju mer man hamrar på dem desto hårdare sitter dem"


Söndag

Idag har jag inte heller gjort så mycket. Men ändå känns det som om jag har fullt upp jämt ändå. Men det är bra, för det skulle vara tråkigt om det inte fanns något att göra.

Det enda jag kan säga är att just nu mår jag inte så bra, jag vet inte varför :S Hm?

Lördag

Imorse sov jag verkligen ut länge. Det ver faktiskt riktigt länge sedan jag sovit såhär bra. Jag vaknade 11 och trodde att klockan var typ 7 :P Och sedan låg jag kvar i sängen till kvart över 12, så himla skönt :) Fast det dåliga är att när man sover så länge går så mycket av dagen bort, men äsch.

Igår kväll var jag och fiskade igen. Konstigt egentligen eftersom att jag inte ens gillar att fiska. Jag kom hem igen runt 1. Och då var jag rikigt trött så det kanske är därför jag sovit så bra inatt?

Idag har jag inte gjort särskilt mycket. Den största tiden har jag varit i lagårn. Inatt hade det kommit en kalv igen som heter Konrad. Nu ikväll så städade vi upp lite där, tog bort en massa dynga.

Fredag

Äntligen fredag, det känns riktigt skönt :D Nu är det bara en vecka kvar, 4 dagar och det känns hur bra som helst.

Jag tycker precis att det var nyss som vi började och det känns också som att jag gick ut 9:an bara för någon månad sedan. Men idag är det faktiskt exakt ett år sedan jag gick ut 9:an xD Vart tar egentligen all tid vägen?

Imorse åkte jag med grannen till skolan så jag kom dit ungefär halv 9 och då gick jag till skolsköterskan och hade hälsosamtal. Det gick väll bra och var nog ändå ganska onödigt! Fast jag satt och pratade med henne i 50 minuter tror jag eftersom att det blev mycket prat om min höft och hur jag ska göra med den. Och sedan som vanligt så var min viktkurva under min längdkurva så hon sa åt mig att försöka äta ganska mycket, men det gör jag ju redan? Haha!

Sedan såg vi på en film om inte var den bästa jag sett men inte heller den sämsta. Efter att vi hade sett den så slutade vi, 11.45 :D Så då åkte jag hem med pappa. Fick övningsköra hem också från Arnäs kyrka :) Det gick bra. 

Nu gör jag inte så mycket, det blir väll lagårn om ett tag och sedan kanske ut med båten igen? jag vet inte! 

Torsdag

Under hela förmiddagen så var min klass nere i metodköket och lagade mat. Jag, Josefin och Sandra gjorde ost och skinkpaj. En grupp gjorde tacos, en grupp friterad kyckling med ris, en grupp bröd och bål och den sista gruppen gjorde efterätten. Allt blev riktigt gott, jag var jätte mätt efteråt :) Jag gör gärna om det igen.

Nu efter maten så har vi egentligen natur men de är vi klara med så vi kom bara till början på lektionen och fick veta våra betyg och lämna tillbaka böckerna. Så imorgon blir det lite sovmorgon igen. Och så kommer vi att sluta 11.40 förhoppningsvis så då ska jag nog åka med pappa hem :) Det blir en skön fredag.

Igår kväll runt halv 9 följde jag med Mattias och Örjan ut med båten och fiska. Och såklart så började det regna bara ett tag efter att dom hade hämtat mig. Först var det inte så mycket bara typ duggregn. Men innan jag kom hem runt halv 11 var jag ganska blöt! Mina skor var genomblöta, likaså mina byxor. Jackan som jag hade var vattentät som tur var så halva jag var torr. Mina byxor var även full med lera eftersom att jag åkte fyrhjuling med Mattias tillbaka hem och så lyckades jag väll få det på byxorna och skorna. Och faktiskt även i ansiktet. Haha, jag kan lova att jag såg ut som ett troll när jag kom hem. Ochh fy vad duschen var skön då :D Jag hade stor lust att stå där hela natten! Men än fast det var extremt blött så hade jag kul ändå :D Huvusaken det, eller hur? :)

Ikväll ska jag till lagårn och sedan ska jag försöka göra klart mina reflektioner om hjärtsvikt :)

Onsdag

Idag fick jag en riktig sovmorgon :) Jag började inte förrän klockan 11.40. Så jag sov till 10 ungefär, sedan gick jag till lagårn en snabbis, duschade, åt frukost och åkte sedan iväg ner till stan.

Vi hade bara en lektion och det var medicinsk grundkurs och då skulle vi redovisa om hjärtsvikt. Efter den lektionen fick vi sluta, ganska onödig dag vill säga. Eftersom att vi då slutade 12.40. En timme i skolan! Så då åkte jag hem med pappa och påvägen hem stannade vi hos farmor och fick fika :D

Nu hade jag egentligen tänkt skriva mina reflektioner om hjärtsvikt som ska vara inlämnad senast på måndag men såklart så hade jag inte skickat iväg det från skolan så jag har allt där på datorn! Hm? Så imorgon måste jag komma ihåg att skicka hem det. Så nu får jag istället bara ta de lugnt, ganska skönt faktiskt.

Ikväll blir det väll lagårn antagligen eller så hittar jag på nått annat kul. Igår kväll for jag på cykligen. Såklart så började det regna strax innan jag skulle fara men det var bara en skur som gick över ganska snabbt :)


Tisdag

Den här dagen har varit helt onödig kan man säga. Jag började inte förrän klockan 9.40 men var ändå tvugen att åka bussen imorse. Så jag kom till skolan 7.50 och då var det bara att vänta i ungefär 2 timmar tills lektionen skulle börja.
På den lektionen som var engelska så hade jag inget att göra eftersom att jag var klar med allt. Så då fick vi typ ganska tidig lunch.

Efter lunch skulle vi egentligen ha svenska. Men då hade vi bara klassråd och sedan fick vi veta våra betyg i Vård & omsorg, arbetsmiljö och Mänken. Och det gick bra, jag blev nöjd över mina betyg.

Nu har jag slutat och klockan är bara kvart över 2 så jag måste vänta ett tag till tills att bussen går 14.55 :P Men jag börjar bli riktigt van vi att vänta på bussen nu. Så jag lär väll klara av det den här gången med :)

Ikväll är det cykling igen och jag hade tänkt fara på de den här gången också. Om du inte börjar spöregna så.

Måndag

Första dagen på den här veckan är bortgjord :D  Idag var det bara en vanlig måndag igen då det inte hände speciellt mycket. Vi hade brännboll på gympan, haha. Jag som är så "jätte" duktig på att slå :)

Efter skolan gick jag och hämtade ut Karolines konfirmations kort. Och sedan satt jag med Sandra utanför skolan tills min granne kom och då åkte jag hem med henne :)

Sedan har jag varit i lagårn och sedan for vi till några släktingar och fikade. Pappa kom hem från sjukhuset idag kanske jag ska meddela också. Men han ska tillbaka någon dag och röntga sig. Så på onsdag när vi har sovmorgon till 9.40 ska han skjutsa mig till skolan. Imorgon vet jag inte om jag kan komma nå senare till skolan, det beror på.

RSS 2.0