Onsdag

Skolan är igång igen och jag vet inte riktigt vad jag tycker om det. Visst det är bra att jag får en utbildning så att jag kan söka jobb sedan men jag är så otroligt skolless. Det började redan ifjol, jag orkade inte kämp lika mycket som tidigare år det var bara så. Och iår kommer det nog bli likadant, jag ljuger om jag säger något annat. Visst kommer jag att försöka men jag kommer inte orka ge max i varje ämne. Det blir alldelles för MYCKET! I år känns det som att man har ganska så stora och viktiga saker, bl.a Funktionshindrade, projektarbetet, fördjupningen i idrotten osv... Men jag ska försöka göra det bästa. Även om det kan leda till att jag ibland skiter helt totalt i något.
Det känns iallafall riktigt skönt att gå i OP3 och veta att det här är sista året. Det piggar upp. Man har något att se framemot som inte är allt för långt borta......................studenten!

Kommentarer
Postat av: Maddiiieek (ÖREBROS STÖRSTA BLOGGERSKA)

Hej! Tänkte bara tipsa om utlottningen på min blogg som kommer att komma upp. Jag samarbetar med några företag, och två utav dom är Linebymaria och toplady.

Jag kommer att lotta ut produkter och sedan välja ut en värdig vinnare, sedan skickar företaget produkten.

Så att allt ska gå korrekt till. Och allt är givetvis gratis. Hoppas det låter intressant så håll utkik, fin blogg KRAM!

2010-08-28 @ 02:08:54
URL: http://maddiiieek.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0